- Yasaklandı
https://memoryhackers.org/data/avatars/l/23/23900.jpg?1511982683Ne tarz yapacağına bağlı kardeşim var mı elinde bir örnek
Dostum bu tür tasarımları mobil üzerinde olan uygulamalar ile de yaparsın ama bu kadar detaylı olmaz gölgeler vs. En azından photoshopla takılman gerek. İstediğin bir şey varsa ben yardımcı olayım
eyw kardesim tesekkurler valla pc olsa bende yapardimda telefonday im mlsf soyle diyorum ByLronS yazan bir yazi altinda Programmer yazan kucuk yazi birde ustunde de kız anime olabilir. o karakter konusunda kafana gore takilDostum bu tür tasarımları mobil üzerinde olan uygulamalar ile de yaparsın ama bu kadar detaylı olmaz gölgeler vs. En azından photoshopla takılman gerek. İstediğin bir şey varsa ben yardımcı olayım
ByLronS mu yazıcak yoksa ByLeonS mu karışıklık olmasıneyw kardesim tesekkurler valla pc olsa bende yapardimda telefonday im mlsf soyle diyorum ByLronS yazan bir yazi altinda Programmer yazan kucuk yazi birde ustunde de kız anime olabilir. o karakter konusunda kafana gore takilsimdiden tesekkurler