Güzel manitaya iltifat edebileceğim sözler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Dostum kızları anlamak kolay bir iş değil tavsiyem tüm cesaretini toplayıp karşısına çıkıp anlatmak.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kanka guvenmiyorsan onun haberi olmadan guven testine tabi tut gecerse eger o guven testinden bunu ona soyleme ben sana guven testi yaptim falan filan diye yoksa kiz sogur senden

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Güzel manitaya iltifat edebileceğim sözler yazarmısınız altına birde ilişki tavsiyesi alabilirmiyim kıza fazla güvenmiyorum ama kız beni çok seviyordu ama ben güvenemiyorum güvenemedim için sevmiyormuş gibi geliyor tavsiye alabilirmiyim
Güvenmediğin ve seni sevmediğini düşündüğün bir insana neden iltifat etmekle uğraşırsın ki

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kızlarla olan deneyimime göre, onları daha çok görmezden gelirsin, seni gizemli karakterde bulurlar, bu senden daha çok hoşlanmak anlamına gelir, Sürekli flört etmek sana aradığınızı vermeyecektir.

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka söz falan değil ama instaya attığın kendi fotolarını renksiz sadece onunla olan fotolarını renkli at on numara romantiklik :)

Gerekeni yaptık Clarke
Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Güven üzerine saygı üzerine ilişki kurulur kimsenin vaktini boşa harcama.

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Güven zamanla kazanılır ama karşındakine güvenmeyerek bir şey kazanmıyorsun sadece ilişkini zedelersin biraz bu şeyleri aşmaya çalış rahatla güvenmemek büyük sorun. İltifat konusunda da içinden geleni rahatça söyle özel bir kelimeye falan ihtiyacın yok

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
kanka kendine bakıcaksın her zaman olmak zorunda değil ama en azından onlayken bakımlı güzel giyineceksin ağzın laf yapacak ha bu kolay kısmı güçlü olacaksın güç derken gelecekten bahsediyorum bir planın olsun para akışın olsun ayakların yere sağlam bassın hiç bir şeyin yoksa otur üni oku okuduysan kpss çalış atan sosyal medyayı güzel kullan gereksiz resimleri kaldır pikseli güzel gündemde resimler yükle geri takip at bunları yaptığında dm den yürü denendi onaylandı olmuyorsa gel yaz

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
kanka sevmiyorsan güvenmiyorsan niye iltifat ediyorsun bu iki yüzlülük değil mi

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
güven olmayınca o ilişki bence yürümez. şimdiden o kızı salmanı tavsiye ederim.

Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kanuni sultan süleymanın hürrem sultana yazdığı mektupları bir araştır baya sağlam iltifatlar var ama idareli kullan çıtayı yükseltip sonradan zora sokma kendini :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ilişkide güven konusu çok önemli, eğer böyle problemler varsa senin için hayırlı olan güzel bir şekilde bitirip kendi yoluna bakman. Eminim daha iyi birisi çıkacaktır karşına.

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hocam güvenmediğin insana neden açılıyorsun :catuwu:

HARD
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Güvenmediğin insana neden iltifat etmek için çabalıyorsun ki ama yinede verim bi taktik, Kıza ayna al kanka ver sonra deki sana senden daha güzel bir hediye alamadım

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Manzaradan yürü hocam 2 kere düşürdüm manzaradan. Mesala gökyüzü çokmu güzel manzaraya bak be de sonra o havaya bakarken sen ona bak. ;) whatsapp dansa profil fotoğrafı kullanılabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Başkasından duyduğun iltifatlara gerek yok,kıza güvenmiyorsan kendine güven ve kızın seni cidden sevmediğine inanıyorsan sal vakit harcamaya değmez binlerce kişi geçicek hayatından buna vakit ayırma

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
devir 2022 oldu aşk mı kaldı ki sevsin kızmayın

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Güzel manitaya iltifat edebileceğim sözler yazarmısınız altına birde ilişki tavsiyesi alabilirmiyim kıza fazla güvenmiyorum ama kız beni çok seviyordu ama ben güvenemiyorum güvenemedim için sevmiyormuş gibi geliyor tavsiye alabilirmiyim
Güzellik geçici bir etkendir, güzelliği için değer vermemelisin. Kişinin ruhuna, karakterine önem vermelisin ki o'da gerçekten değer verdiğini hissedebilmeli. En önemli husus ise ruhuna aşık olmalı, ruhunu sevmeli insanın. Dış güzellik geçicidir. Dışı güzel, içi çirkinse boş ver o işi. Bir daha böyle birini bulamam vs. gibi durumlarla kasma kendini o yüzden. Herkesin ruh eşi vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...