Güzel Mikrofonlu kulaklık önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhabalar ben mikrofonu son derece professional karşıya verebilecek bir kulaklık arıyorum bütçe sorunu yok 600 sterlin bütçem var neler önerirsiniz?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
öyle desene kanka ya 600 sterlinse sıkıntı yok git steelseries arctis nova pro al sürücülerinden tut micine gamedacına kadar tüm özellik var ayrıca çift pilli birisini şarj ederken döngü halinde sınırsız kullanabilirsin kulaklığı kulaklık wireless bu arada

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
öyle desene kanka ya 600 sterlinse sıkıntı yok git steelseries arctis nova pro al sürücülerinden tut micine gamedacına kadar tüm özellik var ayrıca çift pilli birisini şarj ederken döngü halinde sınırsız kullanabilirsin kulaklığı kulaklık wireless bu arada
teşekkürler bakacağım

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
O bütçe ile ikisi ayrı ayrı alınabilir. Benim de önerim o şekilde olacaktır eğer profesyonel bir şey istiyor iseniz. Belirttiğim ürünleri deneyimledim ve hala kullanmaktayım tavsiye ederim detaylı bilgileri ve incelemeleri Youtube üzerinden öğrenebilirsin.

Mikrofon olarak HyperX QuadCast (RODE markasını da incelemeni öneririm deneyimim olmadı ama seveni ve önereni çok)
Kulaklık olarak HyperX Cloud Alpha S Gaming Headset veya Logitech G G733

Son düzenleme:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
O bütçe ile ikisi ayrı ayrı alınabilir. Benim de önerim o şekilde olacaktır eğer profesyonel bir şey istiyor iseniz. Belirttiğim ürünleri deneyimledim ve hala kullanmaktayım tavsiye ederim detaylı bilgileri ve incelemeleri Youtube üzerinden öğrenebilirsin.

Mikrofon olarak HyperX QuadCast
Kulaklık olarak HyperX Cloud Alpha Gaming Headset
alpha s alsın alpha yerine

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI

Mikrofon olarak HyperX QuadCast
Kulaklık olarak HyperX Cloud Alpha Gaming Headset veya Logitech G G733
teşekkürler bakacağım

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
ekleme yaptım Logitech G G733 bu kulaklığı da alabilir. Alpha S daha iyidir düzenledim teşekkür ederim.
Sony H9 da bayağı kaliteli bu arada yeni çıkmış bu önerilenlerden daha iyi olabilir diye düşünüyorum senin fikrin nedir kral

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Sony H9 da bayağı kaliteli bu arada yeni çıkmış bu önerilenlerden daha iyi olabilir diye düşünüyorum senin fikrin nedir kral
Kabaca bir inceledim bu kulaklık da güzele benziyor deneyimim olmadı pek bir şey söyleyemeyeceğim Youtube den incelemelerine bakabilir

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Corsair void elite serisine de bi bakmanızı öneririm ben kablolusunu kullanıyorum gayet iyi mikrofonu

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Hyper X Cloud 2 hocam mikrofonu en iyi olanlardan biri zaten bilmeyen yoktur heralde ama mikrofon ile kulaklığı ayrı alsanız daha iyi olur bence .

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
discord yayınları steam oyunları daha çok
fps tarzı oyunlar oynuyorsan H9 al diyecektim hyperx çok klişe oldu artık elbette kaliteli fakat ben şahsen hyperx cloud 2 kullandım sıkıldım mici çok iyi ona bir lafım yok kalitesine falan ama dediğim gibi steam oyunları discord yayınlarıyla uğraşıyorsan steelseries arctis nova pro al güncel olarak ben de bunu kullanıyorum gamedac ile ayar yapınca oyunlarda ki yaprak hışırdamasını bile duyuyorsun şaka gibi resmen gerçekten yapmışlar bu sefer kulaklığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...