Yok hocam 176 cm 72 kiloyum kile cok ideal sadece kas hacmini arttricamdostum önceliğini belirlemen lazım bana göre örneğin ben kilo vermek istiyorum ama sadece ağırlık çalışıyorum değil de kilo vermek istiyorum kardiyoya önem veriyorum ağırlık da çalışıyorum gibi olman lazım yediğine içtiğine kesinlikle dikkat et mümkün olduğunca az ekmek ye bol su iç BAS ULAN BAS
Dogal takilmayi dusunuyorumsteroid i alıyorsun mermi 3 aya mermi gibi oluyorsun
o zaman ölümüne bas yine de kardiyoyu eksik etme eğer paran var ise tavuk göğüsü yumurta tavuk pilav tarzı besinlere yönelYok hocam 176 cm 72 kiloyum kile cok ideal sadece kas hacmini arttricam
Butcenin buyuk bir kismini beslenmeye ayiricam zateno zaman ölümüne bas yine de kardiyoyu eksik etme eğer paran var ise tavuk göğüsü yumurta tavuk pilav tarzı besinlere yönel
o zaman güzel internetteki gym ünlülerine gidip dm üzerinden programını kısaca yazıp ne yiyip ne içmeni sorarsan yardımcı olurlar genelde + olarak üstteki arakdaşın dediği gibi uyku düzenini iyi tut 8 saat yeterli 7 ile 9 saat arası daha fazlası olmasınButcenin buyuk bir kismini beslenmeye ayiricam zaten
alıyosun 500 tl ye steroidi basıyosunnArkadaslar kisa ure sonra unye donucem ve GYM e baslamak istiyorum en azinda duzenli bir vucudum olmasini istiyorum bu islerle ilgilenen varsa tavsiyelerini yazabilirmi hem benim gibi arkadaslara da yarari olur simdiden tesekkurler
Hocam ronnie coleman gibi olmaktan korkuyorum.alıyosun 500 tl ye steroidi basıyosunn
Reis simdi fazlasinda gozum yok sadece esnek ve sportif bir vucudum olsun istiyom fityemek admini gibi tabi olabilirse1.6 senedir yapıyorum. belirli bir yere geldim istediğini sorabilirsin. forma bakmak istersen erenalpguven. özelden mesaj at geri dönerim
Hocam ben steroidi basarimda patlayan dumbeller degilde baska seyler olurbas steroidi patlat dumbelları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?