GYM Tavsiyeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Reis simdi fazlasinda gozum yok sadece esnek ve sportif bir vucudum olsun istiyom fityemek admini gibi tabi olabilirse
Onun için fazla bir ağırlık antremanı yapmana gerek yok. Vucüd ağırlığın ile gayet güzel yerlere gelebilirsin. Ege fitnese bak be calisthenics yapan insanları takip et yeter

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
beslemene son derece dikkat etmen lazım bu işin 2 kilit noktası var biri düzenlilik diğeri beslenme önemli noktaları kaçırmıcan 3 ay sadece kendine yatırım yapcan sonrası ip söküğü gibi gelir
genel olarak kas yorgunluğun için sana önerim yeşilikler olur ıspanak veya musaka gibi besinler önemli ölçüde kasın yorgunluğunu atacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Çoğu kişi antreman hakkında bilgi verecektir. Evet antremanın hakkını ver dinlenme aralıklarını kısa tut. Telefonla mesajlaşmayı bırak. Sporda en önemli şey uyku ve yemektir. Üniversite hayatında da bunları uygulamak epey zordur kolaylıklar dilerim :)

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaslar kisa ure sonra unye donucem ve GYM e baslamak istiyorum en azinda duzenli bir vucudum olmasini istiyorum bu islerle ilgilenen varsa tavsiyelerini yazabilirmi hem benim gibi arkadaslara da yarari olur simdiden tesekkurler
hocam ben ilk 1 ay sadece basmaya gitim geldim sonradan yemek düzeni sonra program filn 1 süre sonra oluşturdum hoca ile

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
estetiğin yarısı mutfakta hocam

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Diyet yapman lazım olmazsa olmazı bide kendine bi antrenman programı ayarla bu ikisi seni formda tutar

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Sağlıklı ve düzenli besin ile rahatlıkla gelişebilirisin.
Öğünlerine dikkat et yağ tüketimini azalt bol su iç.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
antrenman programıyla beslenme programı yap kendine

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
her gün gitme haftada 5 gün git en önemli tavsiyelerden. amacın mr olympia falan değilse steorid kullanma gençliğine yazık olur onun yerine kreatin kullan

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hayatından şekeri at,bol bol su iç,spor yapacağın günler antrenmandan 1 saat önce kaç kiloysan ona göre kilonun 1,5-2 katı gram karbonhidrat tüket.

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
salona gittiğinde başkalarina takılma kendi başına antrenmanını yap.ayrica beslenme düzeni ve çalışma programı da çok önemli. çoğu gymde bunun için hocalar var. ve en önemlisi birisi sana kaç setin kaldı derse artık son setindesindir.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
1 ay 1,5 ay düzenli git yemene içmene dikkat et kardiyonu yapmayı ihmal etme o 1 aydan sonra git creatin al kullan kütle koy kilo arttır makinaya dönüşürsün denendi onaylandı

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaslar kisa ure sonra unye donucem ve GYM e baslamak istiyorum en azinda duzenli bir vucudum olmasini istiyorum bu islerle ilgilenen varsa tavsiyelerini yazabilirmi hem benim gibi arkadaslara da yarari olur simdiden tesekkurler
bölgesel çalış kilo vermek istiyorsan yüksek tekrar güclenmek istiyorsan da ağır kilo az tekrar gir bolca su iç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...