Onun için fazla bir ağırlık antremanı yapmana gerek yok. Vucüd ağırlığın ile gayet güzel yerlere gelebilirsin. Ege fitnese bak be calisthenics yapan insanları takip et yeterReis simdi fazlasinda gozum yok sadece esnek ve sportif bir vucudum olsun istiyom fityemek admini gibi tabi olabilirse
uzun bir ara verdim bende bu konularda sana sorarım kankam problem olmaz değil mi1.6 senedir yapıyorum. belirli bir yere geldim istediğini sorabilirsin. forma bakmak istersen erenalpguven. özelden mesaj at geri dönerim
hocam ben ilk 1 ay sadece basmaya gitim geldim sonradan yemek düzeni sonra program filn 1 süre sonra oluşturdum hoca ileArkadaslar kisa ure sonra unye donucem ve GYM e baslamak istiyorum en azinda duzenli bir vucudum olmasini istiyorum bu islerle ilgilenen varsa tavsiyelerini yazabilirmi hem benim gibi arkadaslara da yarari olur simdiden tesekkurler
En düzenli şekil buSpor + diyet + uyku düzenini bir arada yürütmelisin.
bölgesel çalış kilo vermek istiyorsan yüksek tekrar güclenmek istiyorsan da ağır kilo az tekrar gir bolca su içArkadaslar kisa ure sonra unye donucem ve GYM e baslamak istiyorum en azinda duzenli bir vucudum olmasini istiyorum bu islerle ilgilenen varsa tavsiyelerini yazabilirmi hem benim gibi arkadaslara da yarari olur simdiden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?