Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merak ediyorum hackerlar nasıl para kazanıyor ? Mesela bu sitedeki hackerlar bu oyunların hilelerini yapıyor ve bedavaya sunuyor bunlardan para kazanıyorlar mi ?
[QUOTE = "dumpe72, post: 2387227, member: 2083588"]
I wonder how hackers make money? For example, hackers on this site are cheating these games and offering them for free, are they making money from them?
[/ QUOTE]
You do not use this type of hack. These bring a lot of harm to people.
en önemlisi yazılım öğrenmen gerek kanka temeli budur temelini attıktan sonra zaten coderlikle ilgilenirsen kendine on numara hileler kodlarsın ve insanlara yardımcı olursun uzun lafın kısası yazılım öğrenmeden hiçbirşey olmaz
Dostum bu site yapmıyor bildiğim kadarıyla ama başka insanlar bu şekil hileler kodlayıp paylaşırken içine btc mining veyahut trojan bindleyip yaydığı için bilgisayarınızda o hileleri açtığınızda bilgisayarınıza erişim sağlıyorlar. Bu şekilde oyun hesaplarınız, kredi kartı bilgileriniz vs. çalınıyor.
Merak ediyorum hackerlar nasıl para kazanıyor ? Mesela bu sitedeki hackerlar bu oyunların hilelerini yapıyor ve bedavaya sunuyor bunlardan para kazanıyorlar mi ?