Gittiğin yola inandıysan attığın adımlardan korkma
Uzman Üye
Aradaşlar elinizde alltaki gibi bir hacklenen site indexi varmı acaba ? varsa yorumlara yazarmısınız?
bende paylaşmak yasak diye biliyorumİndex kodu paylaşmak yasak diye biliyorum yoksa bende bir tane var
yasakmı bilmiyorum varsa özelden atabilirsin ama üstteki ve altaki gibi güzel iseİndex kodu paylaşmak yasak diye biliyorum yoksa bende bir tane var
Aynen kanka kod ve key paylaşmak yasakmış sordum öğrendimbende paylaşmak yasak diye biliyorum
dayıcım kodları burdan atmak yasakmış sana zahmet olmazsa özelden atarmısınEkli dosyayı görüntüle 31655 Böyle bişey var
kanka özelden atabilirmisin ? sana zahmetAynen kanka kod ve key paylaşmak yasakmış sordum öğrendim
tamam dostum hemen bakıyorummirror h org a gir oradan yeni hacklenen sitelere gir sonra arşiv kaydı değil normal siteye gir oradan kopyala bitir işte fazla zor değil.
Attım kardeşim Ayrıca Kod Felan yok Attım Fotodadayıcım kodları burdan atmak yasakmış sana zahmet olmazsa özelden atarmısın
Post automatically merged:
kanka özelden atabilirmisin ? sana zahmet
evet key kod vs. paylaşmak yasakSanırım paylaşmak yasak.
knk yani sende sadece foto var mesela site hacklersem bu fotoyu direk sadece kullnaayım ?Ekli dosyayı görüntüle 31655 Böyle bişey var
mirror nasıl oluyor anlamadım ama zone bilmiyorum link atarmısın brozone ,mirror sitelerine bakabilirsin ordan alabilirsin kodlarını
Bence Güzel fotoraf kullanmanı tavsiye ederimknk yani sende sadece foto var mesela site hacklersem bu fotoyu direk sadece kullnaayım ?
knk kullnayama çalışıyorum yeni sekmende aç diyorum çok küçük çıkıyor sana zahmet hızlı resimden falan yükleyip yollarmısın ?Bence Güzel fotoraf kullanmanı tavsiye ederim
kardeşim elinde güzel bir index varsa özelden kodları yolla veyatta bir siteye yönelet beni ?yasak diye biliyroum kardo