Haksız yere banlananlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar haksız yere ban yemessiniz illaki bi nedeni vardır forum kurallarına uymasanız HWID ban bile yiyebilirsiniz HWID ban kalıcı bandır

HWID BAN SADECE HWID BAN AFFI ÇIKTIĞINDA BANINIZ KALKACAKTIR EĞER ÇIKMASSA  ŞANSINIZA KÜSÜN :D 

KİMSEYE HAKSIZ YERE BAN ATMAZLAR :)

EĞER İP BAN VEYA HWID BAN YEDİYSENİZ PC FORMAT,MODEM RES BUNLAR FIZ GELİR TIRIZ GİDER

Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
Cvp: RE: Haksız yere banlananlar

Takar1' Alıntı:
#Regi' Alıntı:
Haksız Yere Kimse Ban Atmaz Ya Nickin Saçmadır Ya sadsad Yorum Yazmışındır Ya Spam ******* Yapmışındır Bişeyler Yapmışındır Ki Hwid Ban Filan Yemişin Kimse Sebepsiz Yere Yemez

Hocam HİÇBİR YORUMA SPAM YADA ASDAFAS YAPMADIM TEŞEKKÜRLER-BAKALIM-ELİNİZE SAĞLIK YAZDIM HEP AMA BAN YEMİŞİM SİTEYE GİRİŞ ZENMATE İLE YAPIYORUM BAŞKA YAPAMIYORUM VE HİLEYE HİÇ GİREMİYORUM

kardeş aynen öyle bnde zanmate ile giriyorum hileyede giremiyoruz çoğu kişi sebepsiz yere banlanmış bide diyorlarki konuları okumadan yorum yapmayın "bakalımm" bile yazarsanız banlanırsınız yazmışlar.bizde insanız fark etmeden yazabiliriz.hadi şimdi "bakalm" yazdım tekrarmı ban yiyeceğim?

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
İp ban yediğinizden emin misiniz ? Host dosyanızı kontrol edebilirsiniz, bazı rekabetçi siteler girişi etc host dosyasını editleyerek engelliyor :)

Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI

Nader11ndeu' Alıntı:
İp ban yediğinizden emin misiniz ? Host dosyanızı kontrol edebilirsiniz, bazı rekabetçi siteler girişi etc host dosyasını editleyerek engelliyor :)

çoğu kişi hileye giremiyor zanmatesiz siteye giremiyoruz bu ip ban demektir

Üye
10 HİZMET YILI

Nader11ndeu' Alıntı:

Hocam bilmiyorum çok acamiyim bu işlerde lütfen yardım et banmı yedim bilmiyorum dün elektrikler gitti geldi  birdaha foruma giremedim modei dğeiştirdim gene girmedi formatladım gene girmedi lütfen yardım et pcyi bile formatladım girsin diye :(

Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI

Nader11ndeu' Alıntı:

tmmda peki nasıl düzelteceğiz nasıl gireceğiz adam format atmış düzelmemiş?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...