Haksız yere Valoranttan perma ban yedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba uzun süredir val oynamıyordum, eski bir hesabım vardı. 3 hafta önce o hesaba girdim oynamaya başladım her şey güzel gidiyodu sonra vitrine afet seti geldi mahvolmuş kral paketi full paketi aldım batlle pass açtım çok eğleniyorum bizim ekiple giriyoruz falan yeni skinler geldi onlardan da 2 tane aldım neredeyse 800 tl değerinde yatırım yaptım 2 hafta içinde. Bugün saat 6da oynuyordum bir anda hesabınız kalıcı olarak uzaklaştırıldı yazısı geldi. Tekrar açtığımda ise third party software yazıyordu. Bu bilgisayarımı yeni aldım herhangi hile programı dahi açmadım temiz bir bilgisayar. Durduk yere ban yedim oynamaya başlayalı 3 hafta olmuş hesap gitse umurumda değil de 800 tlem gitti ve bu para için 1 buçuk hafta eşşek gibi çalıştım çok sinirlerim bozuldu tiket attım cevap bekliyorum ama biraz araştırdım gördüm ki bunu yaşayan tek ben değilmişim ve hesaplarını kurtaramayan yüzlerce oyuncu var siz buna benzer durum yaşadınız mı deneyiminizi anlatır mısınız neler yaptınız kurtarabildiniz mi?

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşım da durduk yere ban yedi ticket atmasına rağmen banı hala açmadılar hesaba 2 bin tl yatırmıştı

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hesabın çalınmış ve başkası eskiden hile açmış olabilir ***** hesap satışı baya fazla denk gelmiş olabilirsin

Üye
6 HİZMET YILI
Haksız ban ise ticket at açabilirler csgo gibi değil csgoda haksız 4 kere ban yedikten sonra oyunu saldım zaten

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşım da durduk yere ban yedi ticket atmasına rağmen banı hala açmadılar hesaba 2 bin tl yatırmıştı
Baktım biraz bu durumda olan bir tek ben değilmişim.
hesabın çalınmış ve başkası eskiden hile açmış olabilir ***** hesap satışı baya fazla denk gelmiş olabilirsin
Hesap çalınma gibi bir durum olduğunu sanmıyorum aktif olarak son 3 haftadır oyundayım.
Haksız ban ise ticket at açabilirler csgo gibi değil csgoda haksız 4 kere ban yedikten sonra oyunu saldım zaten
Ticket attım zatencevap gelse bile açacaklarını sanmıyorum çünkü bu sorundan mağdur çok oyuncu varmış çok sinirlerim bozuk

Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır Uyan
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
riot pişmanlıktır bro parayı alınca iş bitiyor onlar için

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Riot oyunlara para yatırmıyoruz artık bi kaç sorunlar yüzünden

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
malesef o hesabı asla geri alamazsın ancak anakartın asussa cihaz banını kaldırmana yardımcı olurum onun dışında malesef hesap gg.

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bilet yollasan bile asla alamasın dostum üzgünüm ama hesap gg

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Teknoloji çok gelişti, modem'den bilgisayardaki çerezlerden ve bir çok şeyden, klavye fare ve ekipmandan vs vs hwid ban yemiş olabilirsin. Eğer bu sitede geziyorsan bence fazla haksız sayılmazsın, yani hile yapmamış olsan dahi bir şekilde izi kalmış.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
vallahi onca emeğe üzüldüm ticket falan deneyebilirsin ama sanmıyorum açıcaklarını

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Açmıyorlar dostum ben dava bile açtım 2800tl lik hesap gitti. Dava sonucunda ban kaldırıldı sadece ama giden gitti sen kimsin riot kim :)

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Teknoloji çok gelişti, modem'den bilgisayardaki çerezlerden ve bir çok şeyden, klavye fare ve ekipmandan vs vs hwid ban yemiş olabilirsin. Eğer bu sitede geziyorsan bence fazla haksız sayılmazsın, yani hile yapmamış olsan dahi bir şekilde izi kalmış.
Kardeşim son 6 aydır hile yapmıyorum bıraktım hileyle keyif alınmıyo zaten diyelim modem ban yedi çünkü başka seçenek kalmıyor pc yeni ban yemem için para yatırmamı mı bekledi bunlar.
Post automatically merged:

Açmıyorlar dostum ben dava bile açtım 2800tl lik hesap gitti. Dava sonucunda ban kaldırıldı sadece ama giden gitti sen kimsin riot kim :)
Kanka davadan sonra nasıl açıdlı :mum:
Emin misin söylediğin saçma geldi. yanlış anlama ama dava falan sanmıyorum pek.

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
oyuna mesaj yaz belki düzeltirler oyun hileyi afetmiyo direk ban atıyo

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
yani açacaklarını pek zannetmiyorum yinede dene şansını dostum istediğin kadar para yatır skin al oyun oyna yani onlar vanguardına inanıyor vanguard ban mı attı tamam sen suçlusun istersen kendini 10 fotoğrafta 10 şekilde hakla ama vanguard ban attıysa bitmiştir onlar için ama belki şansın yaver gider bak dene istersen

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
O Hesap gg bidaha alamıcaksın Malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...