olurum tabikide neden olmasın discord atayım istersen Tolga#7282bana yardımcı olurmsusun
olurum neden olmasın dc bırakıyorum Tolga#7282bana yardımcı olurmsusun
Valorant türkiye dc sunucusunda biriyle konuştum büyük ihtimal yeni aldığım mousun makro yazılımıyla ilgili dedi.geçmiş olsun neden ban yedin vanguard hangi programı hile diye algıladı
Dava açmamın sebebi hesabın değerinin yüksek olması ve avukatın beleş olmasıydı. İnceleme yapıldıktan sonra ban açıldı. Saçma gelmesi normal çünküKardeşim son 6 aydır hile yapmıyorum bıraktım hileyle keyif alınmıyo zaten diyelim modem ban yedi çünkü başka seçenek kalmıyor pc yeni ban yemem için para yatırmamı mı bekledi bunlar.
Post automatically merged:
Kanka davadan sonra nasıl açıdlı
Emin misin söylediğin saçma geldi. yanlış anlama ama dava falan sanmıyorum pek.
riot abartmış :dValorant türkiye dc sunucusunda biriyle konuştum büyük ihtimal yeni aldığım mousun makro yazılımıyla ilgili dedi.
Daha önce hwid yemedim, ayrıca saçmalık şu; iki pcde de hwid yedim bir anda , anlamadığım olay da o hani masa üstü pcde mousun makro yazılımı var orda oynarken ban yedim bir baktım laptopta da ban yemişim şuan hwidim kalktı fakat hesap gitti. Paraya da üzülmüyorum şuan skinler çok güzeldi onlara yanıyorum. 1000 tl yatırsam da aynı skinleri nereden bulacam.Öncelikle nasıl durduk yere ban yedin acaba HWID ban yemiş misin kontrol ettin mi?
Ondan ben yer misin bilmiyorum benim mousun yazılımı pek bilinen bir yazılım değil herhalde ondandır diye düşünüyorum. Ama riotun bu tiket olayı yetersiz bence, adamlardan yardım istiyosun adamlar bakıyo 3. parti yazılımdan ban yemişsin , çözüm sunmuyolar hwid banın ne olduğunu açıklayan bir metin yolluyolar. Discord sunucularında bu konuyu tartıştık , bu şeklide ban yiyen bir tek ben değilmişim. :/riot abartmış :d
mesela logitech g hub yazılımı var bende
ban mı yicem yani... saçma
Ya para veriyoruz hizmet veremiyolar doğru düzgün. Yayıncı falan değiliz ki sesimizi duyuralım.Yanlışlıklada olsa açmıyorlar benim ark da inşaat mühendisi SAP2000 gibi programlardan çalıştığı için kullanıyordu onun yüzünden ban yedi ve açtıramamıştıda yardımcı olmuyoralr anlicağın.
haklısın dostum ne güzel demişsin creator değilizki sesimiz duyulsun aynen öyleYa para veriyoruz hizmet veremiyolar doğru düzgün. Yayıncı falan değiliz ki sesimizi duyuralım.