Baktım biraz bu durumda olan bir tek ben değilmişim.Arkadaşım da durduk yere ban yedi ticket atmasına rağmen banı hala açmadılar hesaba 2 bin tl yatırmıştı
Hesap çalınma gibi bir durum olduğunu sanmıyorum aktif olarak son 3 haftadır oyundayım.hesabın çalınmış ve başkası eskiden hile açmış olabilir ***** hesap satışı baya fazla denk gelmiş olabilirsin
Ticket attım zatencevap gelse bile açacaklarını sanmıyorum çünkü bu sorundan mağdur çok oyuncu varmış çok sinirlerim bozukHaksız ban ise ticket at açabilirler csgo gibi değil csgoda haksız 4 kere ban yedikten sonra oyunu saldım zaten
Kardeşim son 6 aydır hile yapmıyorum bıraktım hileyle keyif alınmıyo zaten diyelim modem ban yedi çünkü başka seçenek kalmıyor pc yeni ban yemem için para yatırmamı mı bekledi bunlar.Teknoloji çok gelişti, modem'den bilgisayardaki çerezlerden ve bir çok şeyden, klavye fare ve ekipmandan vs vs hwid ban yemiş olabilirsin. Eğer bu sitede geziyorsan bence fazla haksız sayılmazsın, yani hile yapmamış olsan dahi bir şekilde izi kalmış.
Kanka davadan sonra nasıl açıdlıAçmıyorlar dostum ben dava bile açtım 2800tl lik hesap gitti. Dava sonucunda ban kaldırıldı sadece ama giden gitti sen kimsin riot kim
kanka sen ne anlatıyonbende valo yeni başladım hiç beleş skinler yokmu bütün silahlar efsane skinler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?