Hala şaşkınım.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
arkadaşlar uzun zamandır sorucam sorucam sürekli unutuyorum başıma gelen bir şeyi anlatmak istiyorum bilgisi olan varsa paylasmasını rica edicem fazla uzatmadan konuya giriyorum

dişim hakkında ufak bir operasyon görmüştüm dikişlerim falan vardı onları aldırmak için metroya bindim dişçiye gidiyordum oturdum işte aradan 5 dakika geçmeden bir tane adam oturdu karşıma
işte görsem gene tanırım öyle bişi var gördügümü unutmuyorum ben her neyse biraz durdu benımle konuşmaya basladı bende büyük diye uygun dilde cevap veriyorum işte ne yapıyorsun okuyormusun çalışıyormusun vs diye biraz'da vaaz vermeye basladı işte namazımızı kılmamız lazım zinadan falan uzak durmamız lazım diye öyle konuşuyoruz kafamı etrafa çevirdigimde insanların bana baktıgını gördüm ama neye baktıklarını çözemedim üstümü falan düzeltiyordum çaktırmadan neyse nereye gidicemi falan sordu bana bende söylemiştim dişçiye diye duraga geldim kalktım ayaga bende oturuyordu kendisi kafasını kaldırdı hafifçe aynen şöyle dedi bana inicegin yere geldin BERK dedi bana birden şaşırmıştım hiç bişi soramadım indim öyle kafamı kurcaladı bu durum ve ben adım kadar eminim ki ismimi sormadı ve bende söylemedim çünkü çok az konuştuk bu durum nedir ismimi nerden biliyordu daha önceden de hiç karşılasmadım o beni tanımaz ben onu tanımam bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar iyi forumlar

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Gusül Abdesti al Cenabettir banada oluyor oyle

Ultra Üye
10 HİZMET YILI
Adam seni tanıyor olabilir dicem nerden tanıyor şaşırdım okuyunca adam ileri gören birisi olsa dişçiye gitceğini bilirdi valla aga sen bi temizinden gusül al namaza filan başla oruç tut kuran oku en iyisi bu musallat filan olurlar sıkıntı büyük :)
Edit: Gece gece konuyu okudukça korkmaya başladım :)

Hatalarımdan pişmanmıyım
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kardeşim olur öyle şeyler ben isterdim mesala bana öyle bir insanın görünmesini severim o tarz şeyleri gerçekleri onlar söyler sadece.

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Adam seni tanıyor olabilir dicem nerden tanıyor şaşırdım okuyunca adam ileri gören birisi olsa dişçiye gitceğini bilirdi valla aga sen bi temizinden gusül al namaza filan başla oruç tut kuran oku en iyisi bu musallat filan olurlar sıkıntı büyük :)
Edit: Gece gece konuyu okudukça korkmaya başladım :)
sen okuyunca korktun ben bunu bizzat yaşadım

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kardeşim olur öyle şeyler ben isterdim mesala bana öyle bir insanın görünmesini severim o tarz şeyleri gerçekleri onlar söyler sadece.
evet dogruları sölüyorlar fakat insan garip oluyor hani o an hiç düşünemiyorsun yada sen benim ismimi nerden biliyorsun diye soramıyorsun çünkü aklına dahi gelmiyor bi şok oluyorsun sonra giden gidiyor artık ondan sonra aklına geliyor keşke sorsaydım keşke etseydim diye vs hocanın bitanesine gidip durumu anlatmam lazım gerekli cevabi belkide o verir

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Tesadüf diye bir şey yok bence.Böyle şeyleri bir kenara atma.Çünkü doğru yolu anca böyle bulursun.

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bilgili kişilerin vericegi cevapları bekliyorum her ne kadar platform öyle bi yer olmasada hacı hoca varsa bi zahmet durumu izah ederlerse sevinirim

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
:QWeqw Toplandık Dayıyı Konusuyoruz Gece Gece Iyı Muhabbet Kım Bılır Belkı Cıtos+Kola yla Bızı Izleyıp Guluyordur Ne Korkuttum Adamı Dıye QW:Eqw

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Tesadüf diye bir şey yok bence.Böyle şeyleri bir kenara atma.Çünkü doğru yolu anca böyle bulursun.
tesadüf degildir zaten dünya kadar isim var bilmedigi insana neden berk diye seslensin kardeşim der falan der filan der bi kerede berk demesi hem şaşırttı hemde garip oldum zaten herkezede anlatılmıyor insanlar delirdin mi falan diyor yani inanan çok az insan var hatta bizzat bi arkadaşıma daha anlattım ayıktın demi bişi içmedin dedi :D

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
:QWeqw Toplandık Dayıyı Konusuyoruz Gece Gece Iyı Muhabbet Kım Bılır Belkı Cıtos+Kola yla Bızı Izleyıp Guluyordur Ne Korkuttum Adamı Dıye QW:Eqw
vallaha güldürdün ya allah da seni güldürsün kardeşim

Hatalarımdan pişmanmıyım
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
evet dogruları sölüyorlar fakat insan garip oluyor hani o an hiç düşünemiyorsun yada sen benim ismimi nerden biliyorsun diye soramıyorsun çünkü aklına dahi gelmiyor bi şok oluyorsun sonra giden gidiyor artık ondan sonra aklına geliyor keşke sorsaydım keşke etseydim diye vs hocanın bitanesine gidip durumu anlatmam lazım gerekli cevabi belkide o verir

Hocalara inanmam pek ama o aniden gelen varlık gerçekleri sadece o söyler sorulacak sorular elbet aklına gelir ismini bilmesinin bi anlamı yok önemli olan gerçekleri söylemesi.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bence adam insan degil allah katında güzel bişi artık siz ne diyosanız

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Mezarlıkta Ağlayan Kız II
haha :D halim ulan ya senin yorumunu görene kadar normal şekilde okuyordum senin yorumu görünce kahkaha attım :D

not : sıkıntı yapma allah istemedikce bişe olmaz devam et hayatına :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...