Sanırsam dolandırıldım, ne yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
arkadaşlar ben biriyle kaykay takasına girdim ben kardoladım çocukda antlalyada ben istanbuldayım ilanda görmüştüm kaykayı sonrada işte ben kargolayıp fişi çektim attım ona oda ben yarın kargolarım kesin dedi ama saat vemim dedi sonrada kargoladınmı dedim evet kargoladım dedi ee fişi atsana dedim kargo takip no su felan yazıyor sonrada fişin fotosunu çekecektim sarjım yoktu kayarkende fiş düştü dedi bende telefon numarama mesaj gelmedi dedim oda başkasına da kargo yoolladım onada mesaj gitmemiş ama kargo gitti dedi ne zaman elime ulaşır dedim cumartesi veya pazartesi demiş görevli adam ona ve sözde perşembe günü kargoladı kargo parasını sordum 16 mıydı neydi dedi sonra cumartesi oldu pazartesini bekledim gelmedi pazartesi gece oldu yazdım ben buna yazmadan öncede kaykayla video atmış instaya bide benim kaykayla kaykayı almış bide zımparasını da deiştirmiş sahiplenmiş yani kaykayı zaten öyle olması lazımda benim kaykay gelmedi yani onun yolladığı ve ben yazdım ona ee kanka kargo gelmedi diye nasıl gelmezdedi sonra bekle arim kargoyu dedi 20 dk sonra da şey dedi aradım kanka yoldaymış dedi bende aradığın görevliiye ne dedin dedim mesaja bakmadı . işin komik tarafıda şu antalyadan konuştuğum bi kız vardı o o cocukları tanıyor kız zaten aşık bana ne desem yapıyor onada attım adresi ad soy ad felan akappattım 3 dk yakınlıkda dedi zaten baktım bu cocugun fotolarını beğenmiş arkadaşıı eskidende takıp ediyordu galiba kavgalılar bu benim umrumda deilde ne yapcam ben şimdi kargo gelmezse gelmicek büyük ihtimalle ve tek kaykatım odu başka kayacak kaykayım yok ve 600 tl felandı o takasladıgım kaykay onunkide 500 felan beinmkinin sadece tahtasının 0 ı 960 tl siz düşünün ve param yok kaykay alamıyorum kaykay almaya kalksamda bile bi tahtanın en kötüsü 400 tl tamam tahtayı hallettim diyelim truck yani demir onu nasıl halletcem onu hallettim tekeriydi vidasıydı rulmanıydı zımparasıydı , neyse ben kargo gelmezse ne yapayım kıbiraz uzun olmuş ama yardım edin lütfen.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kovala Risk Al yada Karala Kıskan
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kardesım gecmiş olsun sanada ders olsun bundan sonra alısverisini elden yap

Bu Sokaklar Acıya Kardeş Olur
Seçkin Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Galiba değil dolandırılmissin birde seni salak yerine koyuyor sen hala kargo bekle Leyla ile Mecnun daki İsmail abi gibi ama gelmicek onu korkutman lazım polise gidiyorum de karakolunda fotoğrafını çek hala dönmezse dilekçe yazıyorsun onu yaz ama dilekçeyi verme polise tutuşsun biraz hemen gelir kapina

Üye
5 HİZMET YILI
kanka geçmiş olsun ama cok net dolandırılmışsın galibası yok

DJ DİKKAT 63
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
aga hiç takma kafana allaha haval et bir bardak buzz gibi soğuk su iç

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
aga yapmayın ya napıcam ben şimdi kıza söylmi kız konuşsn cocuklarla

Üye
5 HİZMET YILI
bu devirde elden yapcan ticareti herkez dolandırıcı olmuş

Üye
5 HİZMET YILI
geçmiş olsun bidakine elden veya aracısız iş yapma kanka

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Geçmiş olsun üzüldüm valla bi soğuk su iç

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Geçmiş olsun, elden alışveriş yaparsın bundan sonra soğuk bir su içebilirsin

Var Olsun İttihat ve Terakki
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanka polise gidiyorum deme direk git polise böyle ...... evlatlarının annelerini ...... lazım git ver şikayet dilekçeni fotosunu da çek sürünsün adi köpek it gibi yalvarsa bile geri çekme şikayetini bak harbi diyom ben burda sinir küpüne döndüm afedersin ama yaptığın büyük ahmaklık şimdi kalk git emniyete ver şikayet dilekçeni parası senin için önemli olmasa bile git şikayetini ver hırsızlıktan sabıkası karalansın pe...ngin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Geçmiş olsun dikkatli ol :S

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
kanka polise gidiyorum deme direk git polise böyle ...... evlatlarının annelerini ...... lazım git ver şikayet dilekçeni fotosunu da çek sürünsün adi köpek it gibi yalvarsa bile geri çekme şikayetini bak harbi diyom ben burda sinir küpüne döndüm afedersin ama yaptığın büyük ahmaklık şimdi kalk git emniyete ver şikayet dilekçeni parası senin için önemli olmasa bile git şikayetini ver hırsızlıktan sabıkası karalansın pe...ngin
instanı verirmisin detaylı konuşalım

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...