her duşa girdigim genelde tazelerim ama nasıl oldu şaşırıyorum bi kaç kişiye anlattım inanmadılarGusül Abdesti al Cenabettir banada oluyor oyle
sen okuyunca korktun ben bunu bizzat yaşadımAdam seni tanıyor olabilir dicem nerden tanıyor şaşırdım okuyunca adam ileri gören birisi olsa dişçiye gitceğini bilirdi valla aga sen bi temizinden gusül al namaza filan başla oruç tut kuran oku en iyisi bu musallat filan olurlar sıkıntı büyük
Edit: Gece gece konuyu okudukça korkmaya başladım
O zaman ben sıçardım orda indiğimde dişçiye filan gitmezdim herhaldesen okuyunca korktun ben bunu bizzat yaşadım
evet dogruları sölüyorlar fakat insan garip oluyor hani o an hiç düşünemiyorsun yada sen benim ismimi nerden biliyorsun diye soramıyorsun çünkü aklına dahi gelmiyor bi şok oluyorsun sonra giden gidiyor artık ondan sonra aklına geliyor keşke sorsaydım keşke etseydim diye vs hocanın bitanesine gidip durumu anlatmam lazım gerekli cevabi belkide o verirKardeşim olur öyle şeyler ben isterdim mesala bana öyle bir insanın görünmesini severim o tarz şeyleri gerçekleri onlar söyler sadece.
Yakında gelirler knk o zaman hiç şaşırmaKardeşim olur öyle şeyler ben isterdim mesala bana öyle bir insanın görünmesini severim o tarz şeyleri gerçekleri onlar söyler sadece.
tesadüf degildir zaten dünya kadar isim var bilmedigi insana neden berk diye seslensin kardeşim der falan der filan der bi kerede berk demesi hem şaşırttı hemde garip oldum zaten herkezede anlatılmıyor insanlar delirdin mi falan diyor yani inanan çok az insan var hatta bizzat bi arkadaşıma daha anlattım ayıktın demi bişi içmedin dediTesadüf diye bir şey yok bence.Böyle şeyleri bir kenara atma.Çünkü doğru yolu anca böyle bulursun.
vallaha güldürdün ya allah da seni güldürsün kardeşim:QWeqw Toplandık Dayıyı Konusuyoruz Gece Gece Iyı Muhabbet Kım Bılır Belkı Cıtos+Kola yla Bızı Izleyıp Guluyordur Ne Korkuttum Adamı Dıye QW:Eqw
Hak veriyorum doğru bir söz bu konuyu bidaha düşünmesi gerekirTesadüf diye bir şey yok bence.Böyle şeyleri bir kenara atma.Çünkü doğru yolu anca böyle bulursun.
düşünüyorum en iyisi yatim ben başıma bişi gelmeden allah hayırlara çıkartsın insallahHak veriyorum doğru bir söz bu konuyu bidaha düşünmesi gerekir
evet dogruları sölüyorlar fakat insan garip oluyor hani o an hiç düşünemiyorsun yada sen benim ismimi nerden biliyorsun diye soramıyorsun çünkü aklına dahi gelmiyor bi şok oluyorsun sonra giden gidiyor artık ondan sonra aklına geliyor keşke sorsaydım keşke etseydim diye vs hocanın bitanesine gidip durumu anlatmam lazım gerekli cevabi belkide o verir
hahaMezarlıkta Ağlayan Kız II
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?