Onaylı Üye
daha güzel pclere yapabilirsin bence o fiyata iyi araştır
5900x ne hocam .dbu sistemlerin ikiside üzer hocam tercih etmemen kanaatindeyim topladığın sistemde r5 5900x takmayı unutma
5600x demek istedim knk sorry5900x ne hocam .d
Processor. An important factor to considerI did some research on computers. I want it to remove every game, but my budget is between 7-10 thousand liras, I found 2 computers with gtx 1660 graphics card. Will the i5-4570 work for me or should I get another one or do you have any other computer suggestions in this budget?
PC, which I think is sufficient in terms of sdd and hdd (they did not give the brands of all the components in it, so I could not collect the price separately)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
PC with a better processor ( it makes 12-13 thousand TL when you collect the contents separately)
işlemci ekran kartını dar boğaz yapar sorun çıkartır cok ısınırbilgisayarlar hakkında biraz araştırma yaptım. Her oyunu kaldırsın istiyorum fakat bütçem 7-10 bin lira arası 2 tane gtx 1660 ekran kartlı bilgisayar buldum. i5-4570 olan işimi görür mü yoksa diğerini mi almalıyım veya bu bütçede farklı bilgisayar öneriniz var mı?
sdd ve hdd yönünden yeterli olduğunu düşündüğüm pc (içindeki tüm bileşenlerin markalarını vermemişler o yüzden fiyatını ayrı ayrı toplayamadım)
işlemcisi daha iyi olan pc ( içindekileri ayrı ayrı toplayınca 12-13 bin tl yapıyor)