Hangi C# kitabını almalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kodlama öğrenmek istiyorum C# dan başlamak istiyorum bunun için kitap alıcam videolar falan izlerken canım sıkılıyor kitap olursa daha güzel olur benim için. Her yönüyle C# kitabını düşünüyorum Dnr da ki önereceğiniz kitap varmı acaba?

Software Engineer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ben kitap taraftarı değilim ama illede alacam diyorsan düşündüğün kitap gayet güzel benim önerim hem o kitap hemde visual studio ile C# kitabını öneririm

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ben kitap taraftarı değilim ama illede alacam diyorsan düşündüğün kitap gayet güzel benim önerim hem o kitap hemde visual studio ile C# kitabını öneririm
ben visual studio da çoğunlukla hile kodlamak için için istiyorum hangisi daha iyi olur yani her yönüyle C# da bütün herşeyi öğrenmek yerine sadece visual studio ile C# kitabı ile hile kodlamak basit işe yarar makro programları falan yapabilir miyim

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Hazır indirimde iken udemy kursu alabilirsin. Tüm fiyatlar 32.49TL(Normalde 410TL) şuanlık. 12 saatlik bir indirim kalmış.
Eğer sevmezsen para iadesi alabiliyorsun. Kitap yerine böyle daha sağlam bir kaynak elde edebilirsin.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Software Engineer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ben visual studio da çoğunlukla hile kodlamak için için istiyorum hangisi daha iyi olur yani her yönüyle C# da bütün herşeyi öğrenmek yerine sadece visual studio ile C# kitabı ile hile kodlamak basit işe yarar makro programları falan yapabilir miyim
o tarz şeyleri yapman için mantıklı düşünmen lazım çünkü her düşündüğünü koda dökemiyebilirsin sorunlar yaşarsın pes etmemen gerek hedefin doğrultusunda ilerlemek için hiç bilmiyorsan zorluk çekebilirsin kitaptan

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
benim en iyi bildiğim kitap google amca haksızmıyım?

Elbet Bir Gün
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bence kitap gereksiz. internette sayfalarca yazılar ve videolar mevcut. nereden başlıyacagını bilmediğin için sanırım kitap alma gereksinimi duyuyorsun.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
beyler kitap almak istememin sebebi bilgisayarda falan C# dersleri izlerken veya okurken canım sıkılıyor en azından kitap alırsam bilgisayarı kapatıp kitap okuyabilirim dikkatim dağılmaz yani

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kitabı okursun da pratiğe dökmezsen fazla ilerleyemezsin mecbur oturcan ekranın başına

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dostum kitap pek verimli geçmez öğrenme açısından tek tek kodları senin yazman bir yerden bakman hem görsel hafızanı geliştirecek aklında kalacak gördüklerin hem de sen yazdığın için neyin ne olduğunu bileceksin

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Çoğu kişi hemen hemen aynı cevabı vermişler, kitap alırsan şöyle bir faydası dokunur.

Udemy gibi platform'lar sana pratik bilgi verirken bolca teorik bilgi kazanırsın. Bir nevi kaynakça olmuş olur elinde işine yarar mı yaramaz mı? o sana kalmış kitap okumayı seven birisiysen kesinlikle al ama günde en az 2 saat bile kitaba vakit ayıramıyorsan kesinlikle udemy şart!

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kitap yerine videolar daha işe yarar gelir bana ama illada kitap istersen 'her yönüyle c#' a bakabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
youtube ve udemy gibi platformlarda ücretsiz ders veren çok başarılı insanlar var aslında oralara bakmanı tavsiye ederim

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Kitap yerine youtubeyi kullanırsan daha çok şeyi öğrenebilirsin, illa parayla almak istiyorum dersen udemy den ders alabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...