Üye
türk net !
lHer ne kadar bağlatana kadar birçok problem yaşaman muhtemel olsa da, fiyat ve inanılmaz performansı için Türknet diyorum.Fiyatı 65TL. Eğer yapa altyapısındaysan 100mbps ye kadar alabileceğin kadar download ve upload hızı sana veriliyor. Eğer yapa altyapısında değilsen 35mbps down 2mbps upload hızı alıyorsun. Ben yapa altyapısında değilim. +10-15 TL daha verip 75mbps download 4mbps upload kullanıyorum. 2 evimde de Türknet bağlı![]()
ben şuan 16 mb ve o kadarını da alamıyorum 1 mb upload ın altın da alıyorum 70 lira ödüyorumHer ne kadar bağlatana kadar birçok problem yaşaman muhtemel olsa da, fiyat ve inanılmaz performansı için Türknet diyorum.Fiyatı 65TL. Eğer yapa altyapısındaysan 100mbps ye kadar alabileceğin kadar download ve upload hızı sana veriliyor. Eğer yapa altyapısında değilsen 35mbps down 2mbps upload hızı alıyorsun. Ben yapa altyapısında değilim. +10-15 TL daha verip 75mbps download 4mbps upload kullanıyorum. 2 evimde de Türknet bağlı![]()
hız sorgula yaptıgım zaman size 16 mb 1 upload verelim diyor bu bağlı internetim den kaynaklanır mı ?Her ne kadar bağlatana kadar birçok problem yaşaman muhtemel olsa da, fiyat ve inanılmaz performansı için Türknet diyorum.Fiyatı 65TL. Eğer yapa altyapısındaysan 100mbps ye kadar alabileceğin kadar download ve upload hızı sana veriliyor. Eğer yapa altyapısında değilsen 35mbps down 2mbps upload hızı alıyorsun. Ben yapa altyapısında değilim. +10-15 TL daha verip 75mbps download 4mbps upload kullanıyorum. 2 evimde de Türknet bağlı![]()
kurucularda iyi kazanıyor ha iki evi varmış adamın görüyor musunHer ne kadar bağlatana kadar birçok problem yaşaman muhtemel olsa da, fiyat ve inanılmaz performansı için Türknet diyorum.Fiyatı 65TL. Eğer yapa altyapısındaysan 100mbps ye kadar alabileceğin kadar download ve upload hızı sana veriliyor. Eğer yapa altyapısında değilsen 35mbps down 2mbps upload hızı alıyorsun. Ben yapa altyapısında değilim. +10-15 TL daha verip 75mbps download 4mbps upload kullanıyorum. 2 evimde de Türknet bağlı![]()