Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İntel Render İçin Geçerli Eğer Böyle Modelleme Filan Yapıyorsan İntel Al Ama Oyuncu Olarak Tavsiyem Amd Ryzen 7 3600 Cok Güzel Bir Çok Kişi Isınma Sorunu İle Karsılasmıs Fakat X Serilerinde Öyle Ben Suan Stock Fan Kullanıyorum Derecelerim İdeal Durumda
Bence işlemciyi abartmaya gerek yok günümüz nesil oyunlar 3.6 Ghz ve 14-16 MB gereksinimli işlemciden fazlasını istemiyor. Yani paraya kıymaya gerek yok o işlemcilere vereceğin parayla yeni ram alabilirsin.
ben 9900kf kullanıyorum şuan olsa ryzen alırdım çünkü fiyat olarak daha uygun şuan üste kalan para ile ekran kartına yatırım yapsaydım daha iyi olurdu diye düşünüyorum
kesinlikle ryzen serisi en üst seviye fakat intelin çıkardığı son 10. nesil işlemciler de sıkıntılı aşırı ısınıyor owerclock yaptığın zaman 70dereceği falan görüyor şahsen oyunlar için amd serisi eğer montaj falan ise intel
Post automatically merged:
gözüm kapalı ryzen derdim çünkü intel sadece para israfı olarak görüyorum