Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows 10 şuan için çok daha performanslı ve win11 de halen yerine oturmadı ilk zamanları windows 10 da öyleydi ancak şuan oyun veya birçok şey için windows 10 çok daha stabil.
estetiklik ve kolay kullanım açısından windows 11 çok daha kolaylık sunuyor ama optime bir şekilde çalışan perofrmans arıyorsan sisteminde çok güçlü değilse tabii ki windows 10 kullanmalısın yukarıda dedikleri gibi windows 11 estetiklik ve kolaylık açısından on numara ona lafım yok ama optime değil her şeyle tam olarak
Win11 hem dandik kasalarda sıkıntılı ve oyunlarda win10 dan geride.Microsoft kendi açıklama yaptı.Win10 oyunda daha iyi.45 binlik kasa var win10 kullanıyorum.Win11 gelişince geçeriz.Bir çok hile win11 de çalışmıyor.Lol hile yüzüne win10 a formatladım.
Windows 11 henüz tam oturmadığından dolayı gelen ve önceki güncellemelerde tam performans vermediği için windows 10'u öneririm güncellemer sistem oturmuş şekilde. Hem çok makyajlı daha çok fps düşüşü yaşar 11
Windows 11 daha iyi bir performans sağlayacaktır diye düşünüyorum. Bu bazı donanımlarda öyle olmasa bile herkes bir gün Windows 11 e geçmek zorunda kalacak çünkü Iphone mantığıyla ilerliyorlar yıllardır.