önerırım çok guzel bir işletim sistemiWindows 9 ultimate
Windows 9 ultimate
arkadaşlar şuan kurulum yapıyorum fakat windows update i sürekli güncel mi tutayım nasıl olsun nasıl bir yönerge izliyim ?
yanlış bilgi wındows 10 home ev kullanıcısı wındows pro iş yönetimi için bitlocker ve birkaç hizmeti dışında homedan farkı yoktur FPS konusunda fark yokturBen kullanıyorum aşırı iyi sdhksldhsjkdl
Post automatically merged:
Windows update güncelemeleri formattan sonra yap güncelemeleri sonra kapat gerek olmayacak
Windows 10 home Windows 10 prodan oyun konusunda çok iyi home kullan
yanlış bilgi wındows 10 home ev kullanıcısı wındows pro iş yönetimi için bitlocker ve birkaç hizmeti dışında homedan farkı yoktur FPS konusunda fark yoktur
Sende olmuştur çünkü fps farkı olması imkansız mücrosoft bile zaten resmi sitesinden belirtiyor sadece iş açısından fazla özellik diğer türlü değişen birşey yok.reis şöyle söyleyeyim pro kurduğum zaman benim pc de oyunlarda kasma yaptı home sürümünü geçiş yaptım kasma gitti proda homeden fazla program var bu yüzden oyun oynayacaksa homeyi seçebilir. yaşadığımdan dolayı yazdım reis stn belkide bende böyle birşey oldu bilemem
Klavye hatasıBen kullanıyorum aşırı iyi sdhksldhsjkdl
Windows update güncelemeleri formattan sonra yap güncelemeleri sonra kapat gerek olmayacak
Windows 10 home Windows 10 prodan oyun konusunda çok iyi home kullan
yok bea doğru
Açtığın konuda nasıl sileceğini büyük harfler ile belirtmiştim oysakireis şöyle söyleyeyim pro kurduğum zaman benim pc de oyunlarda kasma yaptı home sürümünü geçiş yaptım kasma gitti proda homeden fazla program var bu yüzden oyun oynayacaksa homeyi seçebilir. yaşadığımdan dolayı yazdım reis stn belkide bende böyle birşey oldu bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?