Hangi İşletim Sistemi Kullanayım arkadaşlar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Windows 10 LTSC kullanabilirsiniz. İçinde gereksiz Windows uygulamaları ve hizmetleri bulunmayan ve uzun vadede sadece bazı güncellemeler alan işletim sistemidir. En hafif Windows 10 sürümüdür

reis tam aradığım sürüm ama ismini bulamıyordum :D eyw kuracağım bugün

NasQ
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Bir işletim sisteminin en güncel sürümü varken neden eski ve zafiyetli olanını kulanasın ki? Boş konu.

NasQ
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
peki şöyle düşündün mü yeni bir işletim sistemindeki hatalar ve gereksiz kasmalar ?
Windows'un original olduğu sürece bilgisayar kasmaz ve gereksiz hatalar almazsın. Koskoca Microsoft yeni güncellemesi ile pc mi kastırcak. O senin pcni yüklediğin yazılımlardır. Eğer yavaş açılma vb. olaylarla karşılaştıgında cleanup yap ve startupında gereksiz programları kapa. İşine yaraman şeyleri sil. Kaç senedir linux ve win kullanıyorum ve hiç kasma vb olaylarla karşılaşmadım. PC me iyi bakıyorum. Kullandığım işletim sistemler ve uygulamaları lisanlı kullanıyorum. ESET ve VT de şüpeli görünen dosyaları VM e kurup test ediyorum ve lazım olduğunda kullanıyorum. Sana tavsiyem herşeyin lisanlı ve en son sürümünü kullanmandır.

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Windows'un original olduğu sürece bilgisayar kasmaz ve gereksiz hatalar almazsın. Koskoca Microsoft yeni güncellemesi ile pc mi kastırcak. O senin pcni yüklediğin yazılımlardır. Eğer yavaş açılma vb. olaylarla karşılaştıgında cleanup yap ve startupında gereksiz programları kapa. İşine yaraman şeyleri sil. Kaç senedir linux ve win kullanıyorum ve hiç kasma vb olaylarla karşılaşmadım. PC me iyi bakıyorum. Kullandığım işletim sistemler ve uygulamaları lisanlı kullanıyorum. ESET ve VT de şüpeli görünen dosyaları VM e kurup test ediyorum ve lazım olduğunda kullanıyorum. Sana tavsiyem herşeyin lisanlı ve en son sürümünü kullanmandır.

Evet haklısın bir çok kişiye göre şu an en çok stabil çalışan windows 7 windows 10 hata ve sorunlar var tabi bunlar gelecek güncelleme ile düzeltilebilir ama güncelleme geldikçe dahada berbat bir hale gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...