Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Koruma manasında. Korunmaya ihtiyacım yok ama koruma içgüdüsü iyi olan köpekler daha sadık oluyor. Yani herhalde Bilginiz varsa aydınlatın hangi cins köpek alayım
Dostum oturduğun yere de bağlı bu köpek olayı.Ben adanada oturuyorum evimde ailemle yaşadığım için terrier cinsi köpek bakıyor golden,pitbull,doberman tarzı köpeklerdende besledim kimlikleri olduğu halde şikayetler üzerine köye götürmek zorunda kaldım. Eğer sadık bir şekilde seni koruyacak istiyorsan doberman çok daha idealdir. Bu arada ev içinde mi bahçe tarzı yerde mi besleyeceksin?
Benim pitbull um var kendim eğittim. saldır,afiyet olsun,hayır gibi komutları ögrettim. şuan sözümden çıkmıyor. banada gayet sadık alabilirsen pitbull tavsiye ederim.ama illaki 2 sinden biri dersen doberman daha iyi olacaktır. hem asilik hemde koruma açısından senin için iyi olacaktır.
Kanka köpeğin iyisi kötüsü olmaz ama ev ortamında seninle beraber iyi zaman geçirecek kalıplı güçlü köpek arıyorsan alman kurdu senin için daha iyi olur
I like German Shepards. I know they are bred to be aggressive, but part of a dogs personality is also learned behavior. So I think if you train it well, it could be a good dog