Peki hocam tr olarak napmalıyız bizde hiç ilerleme yokBence Hindistan bu yazılım konusunda kendini aşırı geliştirdi. Hatta Hindistan lkenin ekonomisi 20 yıldır ortalama %7 oranında büyüyor ve yeni sanayileşen ülke olarak sınıflandırılıyor. Şahsen Hindistanın gizli projeleri olduğunu bile düşünüyorum o derece gümbür gümbür geliyor![]()
Çok basit artık ahlaklı bireylere dönüşmeliyiz çalıp çırpmamalıyız. Girişimci gençlerin önünü kesmeyip imkanlar vermeliyiz eğitimi düzeltmeliyiz ful destek tam destek... Ama nerde.... Sen kalk Türkiye olarak diğer ülkelere kıyasla yazılımcılardan gelire göre %40 vergi al. Vergi sıralamasında 1.yiz anca bizPeki hocam tr olarak napmalıyız bizde hiç ilerleme yok
Gelen para terörle mücadele yerine yazılıma yatırılsa..Çok basit artık ahlaklı bireylere dönüşmeliyiz çalıp çırpmamalıyız. Girişimci gençlerin önünü kesmeyip imkanlar vermeliyiz eğitimi düzeltmeliyiz ful destek tam destek... Ama nerde.... Sen kalk Türkiye olarak diğer ülkelere kıyasla yazılımcılardan gelire göre %40 vergi al. Vergi sıralamasında 1.yiz anca biz![]()
Hak edilmeden alınan paralar yerine konsun yeterGelen para terörle mücadele yerine yazılıma yatırılsa..
en gelişmişleri yazdım (tr hariç) ama onu da ekleyeyimAmerika neden yok oylama arasında
Şahsi fikrim bu konuda en gelişmiş ülke Amerika sonuçta yazılım üzerine en önemli markalar ordan çıkıyoren gelişmişleri yazdım (tr hariç) ama onu da ekleyeyim
öyle ama bilen kişi olarak değil benceŞahsi fikrim bu konuda en gelişmiş ülke Amerika sonuçta yazılım üzerine en önemli markalar ordan çıkıyor