We are not doctors but we have many patients
Seçkin Üye
lise okuyanlar yada bitirenler hangi liseyi okudunuz ortaokuldakilerde hangisini istiyorsunuz yazın.
ama fen lisesi o kadar da sevilmiyo öğretmen olmak isteyenler anaduluya goben diğer yaza .... fen lisesi konum belirtmeyecem
ne alaka konumunu ne yapacazkiBu kişinin nerede yaşadığını (Konumu’nu) ortaya çıkarır, böyle bir şeye gerek yok.
ama fen lisesi hava atılmalıkama fen lisesi o kadar da sevilmiyo öğretmen olmak isteyenler anaduluya go
Post automatically merged:
ne alaka konumunu ne yapacazki
ayn işallah 10 gün sonra lgsye girdiğimde 420-450 puan çıkartırımama fen lisesi hava atılmalık![]()
ayn mesela ben mardinde yaşıyom hadi konumumu bulun kim bulabiir ve mardin fenlisesini çıkartamk isitiyom kim ve nasıl bulacak açıklasın biriGtiiğiniz Liseden kimse konumuzu bulmaya çalışmaz arkadaş merak etmeyin![]()
Nerede yaşadıgın ortaya çıksa ne olabilirki hem madem bu kadar korkuyorsan foruma girme ip inden konumun ortaya çıkıyorBu kişinin nerede yaşadığını (Konumu’nu) ortaya çıkarır, böyle bir şeye gerek yok.
niye mesleğe gitinki zaten en iyi liseNerede yaşadıgın ortaya çıksa ne olabilirki hem madem bu kadar korkuyorsan foruma girme ip inden konumun ortaya çıkıyorBen meslek deyim şuanda fen e geçmeyi düşünüyorum meslekde gelecek yok
![]()
hımm o zaman ne işte açalışıyorsunuzBiz liseyi ne zaman bitirdiğimizi unuttuk![]()
Çalışıyoruz işte dostumhımm o zaman ne işte açalışıyorsunuz
güzelmiş büyüyünce denerimÇalışıyoruz işte dostum
Deliriyoruz![]()
Evet büyüyunce hayatı daha iyi tanıyorsun merak etmegüzelmiş büyüyünce denerim![]()