kaç para kanka orampage alabilirsin dostum fp ürünü ama param var dersen kesinlikle hyprx clouds 2 almamı öneririm
kaç para kanka o kulaklık bütçeyi aşmimMedusa alabilirsin gayet kaliteli bi kulaklık
Medusa 7.1 var bende 300 tl ye yakın ben indirimde 250 tl ye aldımkaç para kanka o
kaç para kanka o kulaklık bütçeyi aşmim
kanka bütçeyi aşma ama bence almışken 1 kere al güzel bi kulaklığın olsun oyunda rakibine üstünlük sağlarsınkaç para kanka o
kaç para kanka o kulaklık bütçeyi aşmim
tamam kanka çok sağolasınMedusa 7.1 var bende 300 tl ye yakın ben indirimde 250 tl ye aldım
kanka bütçeyi aşma ama bence almışken 1 kere al güzel bi kulaklığın olsun oyunda rakibine üstünlük sağlarsın
rica ederimtamam kanka çok sağolasın
modeli felan varmı bu markanın?Bloody.
nasıl yani anlamadım:?sa napıyorsunuz hıle nasıl ?
inşallah kanka yardımın için çok teşekkür ederimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu kaliteli be kullana oturuyor ses engellemesi de var bütçene uygunsa alabilirsin.
bende onu düşünüyorum kanka teşekkür ederimBence marka olarak en iyi rampage onun üstüne oyuncu ekipmanları tanımam <3
çok teşekkür ederim kanka çok sağolasınLogitech Serisinden 8d özellıklı olanlardan secebılırsın oyunlarda adamların hangi katta olduugna kadar anlayabılırısın
james donkey 712 efsane 7.1modeli felan varmı bu markanın?