Hangi monitörü Almalıyım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Friends hi I play lol minecraft and text2 from time to time, which I will mostly use for my software. My budget is max 2400-2500 tl. Please put some more on it, don't tell me to take it, I can't even put atl on the ustune. I took a look, I chose a few, but I'm undecided. I'll leave the links down.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

The most in my mind was the 24-inch 144hz 1ms Samsung Odyssey G3, which also has pivotal feature. By the way, I don't have a display port on my computer, I have hdmi and vga port.
I'd suggest the Samsung Odyssey G3 24, its 144hrz

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
verdiğin linklerde en mantıklı seçim samsung g3 oluyor bütçeni belirtirsen sana daha iyilerini önerebilirim

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
çok teşekkür ederim bu g3 te beni tek endişelendiren şey ghosting oldu.. sanırım bu fiyatlardaki monitörlerde ghosting olmayan monitör bulumuyor
bazılarının garanti kapsamında oluyor bi bakmak gerek, ama çok büyük bi sorun yaratmıyor olmasa bile sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
samsung g3 öneririm şiddetle en iyisi o aralarındaki

Yazılım Mühendisi
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
24 inç yazılım için gayet ideal eğer profesyonel değilsen

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
oyun oynadığını belirttiğin için kesinlikle 144hz almalısın. metin2 de fark etmez belki ama minecraft ve lolde fps almak çok kolay olduğu için hz farkını hissedersin. ve kesinlikle 23 inç üstü monitörlerden uzak dur en az 1 metre uzaktan bakmıyorsan. inan bana 23 e alışmak bile zor. fazla geniş oyun ve iş için.
odyssey g3 kısaca

Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam çoğunlukla yazilim icin kullanacağim ara sıra lol minecraft ve metin2 oynuyorum. Bütçem max 2400-2500 tl. Lutfen uzerine biraz daha koy şunu al demeyin ustune 1tl bile koyamam. Biraz baktim birkac tane sectim ancak kararsızım. Linkleri aşaği bırakıyorum.

Benim aklima en çok yatan 24 inç 144hz 1ms samsung odyssey g3 oldu pivot özelliği falan da var. Bu arada bilgisayarımda display portum yok hdmi ve vga portum var.
sakın 5 ms 75 hz monitör alma 144 hz 1 ms samsung odyssey almanı öneririm.

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
hangi panel arıyorsun dostum
va ya da ips
oyun oynadığını belirttiğin için kesinlikle 144hz almalısın. metin2 de fark etmez belki ama minecraft ve lolde fps almak çok kolay olduğu için hz farkını hissedersin. ve kesinlikle 23 inç üstü monitörlerden uzak dur en az 1 metre uzaktan bakmıyorsan. inan bana 23 e alışmak bile zor. fazla geniş oyun ve iş için.
odyssey g3 kısaca
şu an zaten 23.6 inç bi monitör kullanıyorum 2. monitörüm arıza yaptığı için yeni monitör almak zorunda kaldım. yorumun için teşekkür ederim dostum sanırım g3 ü sipariş vereceğim
Post automatically merged:

sakın 5 ms 75 hz monitör alma 144 hz 1 ms samsung odyssey almanı öneririm.
çok teşekkürler

Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
va ya da ips

şu an zaten 23.6 inç bi monitör kullanıyorum 2. monitörüm arıza yaptığı için yeni monitör almak zorunda kaldım. yorumun için teşekkür ederim dostum sanırım g3 ü sipariş vereceğim
Post automatically merged:

çok teşekkürler
fps oyunları felan oynuyorsan 75 hz ve 5 ms aldığına çok pişman olursun 144 hz aşağısı 1 ms yükseğini almamanı şiddetle tavsiye ederim başkan

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Dell S2422HG 23.6"165Hz 1ms (Hdmı+Display+Curved)
Şuan kendi kullandığım monitörüm 3 aydır kullanıyorum fiyat perfonmans olarak güzelde verim alıyorum tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...