Hangi monitörü kullanıyorsunuz ve tavsiye ediyor musunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
10 bin TL.
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Şu an kullandığınız monitör markası nedir ve tavsiye eder misiniz?

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
gamepower gpr24c1ms144 kullanıyorum pcyi alalı çok uzun zaman oldu, monitörle beraber almıştım. Monitörün renkleri falan çok güzel fiyatına göre baya iyi performans veriyor.

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
AOC 75 hz kullanıyorum yanlış kullanımdan dolayı ekranda küçük bi ölü piksel çiziği var ona rağmen güzel bi monitör

Banlı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Samsung 144hz mediamrkttan almıştım 1300e gayet memnunum oval olmasi hoş

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
1.jpg

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Sonuna kadar memnunum 240hz.Arkasında led ışık oyundaki etkileşime ateş etme vs gibi şeylerde renk değiştiriyor.

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Gamepower kullanıyorum çok iyi bence

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
aryond hapörlü monitör öneririm hem hapörler almana gerek kalmıyor hemde güzel monitör

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
280Hz kullanıyorum zamanında aldık 3K fiyatı falan vardı gerek ips panel olsun garek yenileme hızı olsun geniş görüş açısı da var düşük tepki süresi 1ms bayağı iyi oluyor ve en önemli olaylardan biri G-sync özelliği var ekran yırtılmalarını önlüyor yüksek çözünürlüğü ile de oyunlarda akıcı bir şekilde oynuyorsun alacak olursan kesinlilkle tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI

GameBooster GB-327LCQ-H 32" QHD 1ms FreeSyncs G-Sync Curved Oyuncu Monitörü​

büyük monitör seviyorum 32 inch 2 k 165 hz hem büyük hemde çok güzel renkleri var

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ben asus tuf gaming 165 hz kullanıyorum modelini hatırlamıyorum ama güzel

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
  1. Boyut: Monitör boyutu, işletim sisteminizde ve masaüstü uygulamalarınızda ne kadar çok pencere açık tuttuğunuza bağlı olarak değişebilir. 24 inçlik bir monitör, 27 inçlik bir monitöre göre daha küçük görünebilir, ancak daha düşük bir çözünürlükle birlikte daha ucuz olabilir.
  2. Çözünürlük: Monitör çözünürlüğü, ekranınızda ne kadar çok detay görmek istediğinize bağlı olarak değişebilir. 1080p bir monitör, 1440p veya 4K bir monitöre göre daha az detaylı olabilir, ancak daha uygun fiyatlı olabilir.
  3. Panel tipi: IPS, TN ve VA panelleri olmak üzere üç farklı panel tipi vardır. IPS paneller, geniş görüş açıları ve daha iyi renk doğruluğu sunarken, VA paneller daha yüksek kontrast oranları sunar. TN paneller ise daha düşük gecikme süreleri ve daha uygun fiyatlar sunar.
  4. Gecikme süresi: Monitörün gecikme süresi, oyuncular için önemlidir. Daha düşük gecikme süreleri, daha az görüntü gecikmesi anlamına gelir, bu da daha hızlı tepki süreleri ve daha iyi bir oyun deneyimi sağlar.
  5. Yenileme hızı: Yenileme hızı, monitörünüzün kaç kez saniyede ekranı yenilediğini ifade eder. Yüksek yenileme hızları, daha akıcı bir görüntü ve daha az takılma anlamına gelir.
Benim tavsiyem, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun bir monitör seçmenizdir. Bu faktörleri dikkate alarak, uygun bir monitör seçebilirsiniz. Örneğin, bir oyuncuysanız, yüksek yenileme hızı ve düşük gecikme süresine sahip bir TN panel monitör tercih edebilirsiniz. Eğer bir tasarımcıysanız, yüksek çözünürlük ve IPS panel monitörler size daha uygun olabilir.
ve ben asus 75 hertz kullanıyorum hertz kesinlikle yüksek olmalı efendim

Üye
2 HİZMET YILI
gigabyte 165hz monitör kullanıyorum ips panel on numara herkese öneirriim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...