kaça sattın ben de satayımValorant hesaplarını immortala kadar kasıp satıyorum. Ayrıca Lol Master hesaplarımı eb24 üzerinden sattım. İyi para var hocam.
tr de mi kasıyorsun hesapları bir de ne kadara koyuyorsun merak ettim çokDevlet sırrı değil ayrıca ben kazanıyorsam diğer insanların da kazanmasını isterim öyle kıskanç veya dar niyetli birisi değilim lol hesabını EB24 sitesinde satışa koyup kazanabilirsin sen de
bu nasıl mümkün olabilir günlük 1000 tlvalorantta günlük 1000 tl kazanıyom hesap satma işleminden
valorant için sitedeki hileyimi kullanıyorsunValorant hesaplarını immortala kadar kasıp satıyorum. Ayrıca Lol Master hesaplarımı eb24 üzerinden sattım. İyi para var hocam.
Tr de ki hesaplar para etmez bu işe başlamak istiyorsan euw'da 0 dan hesap açıp 30 lvl'a kadar kas ve 20-25 euro/dolar bandında koy 1 günde de satılabilir 30 günde de veya daha da değişebilir zaman dilimi bir kez senden alan adam güvenirliğini kazanırsan onun her zaman senden almaya başlar ben de euw'da kasıyorum ama ben hesap kasmıyorum şu an rank boost yapıyorum gittim handmade bir hesap aldım öyle yanitr de mi kasıyorsun hesapları bir de ne kadara koyuyorsun merak ettim çok
item ve yang satışı oluyor genelde arada hesapta görüyorum ama nekadar alıcısı var bilmiyorummetin2 ne yaparak para kasıyorsunuz bende merak ettım
eb24 te banka harici tr için para çekme yöntemi var mıdır aklıma yattı açıkcasıTr de ki hesaplar para etmez bu işe başlamak istiyorsan euw'da 0 dan hesap açıp 30 lvl'a kadar kas ve 20-25 euro/dolar bandında koy 1 günde de satılabilir 30 günde de veya daha da değişebilir zaman dilimi bir kez senden alan adam güvenirliğini kazanırsan onun her zaman senden almaya başlar ben de euw'da kasıyorum ama ben hesap kasmıyorum şu an rank boost yapıyorum gittim handmade bir hesap aldım öyle yani
Webmoney veya payooner ile yapabilirsinitem ve yang satışı oluyor genelde arada hesapta görüyorum ama nekadar alıcısı var bilmiyorum
Post automatically merged:
eb24 te banka harici tr için para çekme yöntemi var mıdır aklıma yattı açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?