Evet, hemen kasıp satıyorum. Zahmetli iş ama, zamanının bol olması lazım. Çok zamanım olsa daha fazla kazanırdım da idare ediyoruz işte.bu nasıl mümkün olabilir günlük 1000 tl
Post automatically merged:
valorant için sitedeki hileyimi kullanıyorsun
Lol de eloo bost yapıyorumBazı kişileri görüyorum, ben şunu oynasam bir günde $25 kazanırım gibi konuşuyor. Hangi sitede satış yaptıklarını merak ediyorum ama konusu bu değil. Benim merak ettiğim, sizin hangi oyunları oynadığınız ve o oyunlardan ne kadar kazanıyorsunuz?
lol boost veya valorant boost yüksek rank yapabılırsen 1 heasptan 300 tl ye yakın alabilirsinBazı kişileri görüyorum, ben şunu oynasam bir günde $25 kazanırım gibi konuşuyor. Hangi sitede satış yaptıklarını merak ediyorum ama konusu bu değil. Benim merak ettiğim, sizin hangi oyunları oynadığınız ve o oyunlardan ne kadar kazanıyorsunuz?
Hocam bu sitede herhangi bir komisyon vs. gibi şeyler varmı?Devlet sırrı değil ayrıca ben kazanıyorsam diğer insanların da kazanmasını isterim öyle kıskanç veya dar niyetli birisi değilim lol hesabını EB24 sitesinde satışa koyup kazanabilirsin sen de
Var tabii kiHocam bu sitede herhangi bir komisyon vs. gibi şeyler varmı?
Hocam bir önceki mesajınızda "euw sunucusunda 30 levele kas 25-30 dolar arasında satılır" demişsiniz. Yabancı site kullanmamızın amacı piyasa daha yüksek olduğu için değilmi ? çünkü bir türkiye sitesinde bu fiyatlar etmez.Var tabii ki
Evet tr de bu kadar para etmez o yüzden öneri yabancı siteden sat diyorumHocam bir önceki mesajınızda "euw sunucusunda 30 levele kas 25-30 dolar arasında satılır" demişsiniz. Yabancı site kullanmamızın amacı piyasa daha yüksek olduğu için değilmi ? çünkü bir türkiye sitesinde bu fiyatlar etmez.
günde kaç hesap kasıyonda 1000tl kazanabiliyorsun?valorantta günlük 1000 tl kazanıyom hesap satma işleminden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?