Üye
Hangi oyunları oynadığınızı yazarmısınız eğer oyunları araştırıp beğendiğimde ben de başlayacağım..
Yok be ne fazlası kesinlikle fazla değil.Şaka maka o oyunları gün içinde nasıl yetiştiriyosun?Şuan fazla oyun oynamıyorum ama yazayım eskilerini:
- Rainbow
- Csgo
- Pubg
- Şuan da bunu yüklüyorum (TABG) Şuan ücretsiz alabilirsin.
Sen beni geçen sene görecektin tam bir oyun bağımlısıydım Allaha şükür bıraktım şimdi hiçbirinin yüzüne bakmıyorum ama şu tabg dikkatimim çekti bir bakmak istiyorumYok be ne fazlası kesinlikle fazla değil.Şaka maka o oyunları gün içinde nasıl yetiştiriyosun?![]()
Merak ettim bir bakayım.Ismine baktığımızda battle royale oyunu gibi duruyor.Sen beni geçen sene görecektin tam bir oyun bağımlısıydım Allaha şükür bıraktım şimdi hiçbirinin yüzüne bakmıyorum ama şu tabg dikkatimim çekti bir bakmak istiyorum![]()
Çakma PUBG BenceMerak ettim bir bakayım.Ismine baktığımızda battle royale oyunu gibi duruyor.
TABG battlegroundsÇakma PUBG Bence![]()
Halimden Anlayan Bir Arkadaş Plat 1 Hile Kaynıyor.Yazayım :
• Lol[ silver 3 ]
•Ros [ Platin 1]
•Raft [elo yok sırf zevkine]
başka bişey oynamıyorum ama gunum yarısında lol oynuyorum.
aynn tabi hilesiz çıkanlara helal ama bazen hile gerekiyor ben hileyi sadece wall için bide item esp için kullanıyorum aim kullanıp abartanları sevmiyorum pek emek gerekiyor birazda oyunlardaHalimden Anlayan Bir Arkadaş Plat 1 Hile Kaynıyor.![]()
Pubg mobil rankı da var yalnızRos [Platin 1]
Lol [Gold 3]
zulu [PC Ban]
PUBG Mobile [27 Level]
Kesinlikle Ego Yoktur.
Ben Yardırıyomaynn tabi hilesiz çıkanlara helal ama bazen hile gerekiyor ben hileyi sadece wall için bide item esp için kullanıyorum aim kullanıp abartanları sevmiyorum pek emek gerekiyor birazda oyunlarda
BronzPubg mobil rankı da var yalnız