Hangi programlama dili ile devam etmeliyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
2 sene ders olarak python gördüm ve pythonda bilgim var. Masaüstü uygulamaları ve backend üzerine yoğunlaşmak istiyorum. Python ile devam mı etmeliyim yoksa farklı bir yol mu izlemeliyim?

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Python iyidir bende python kullanıyorum ama başkaları ne önerir bende bilmek isterim.

Üye
3 HİZMET YILI
Dostum python güzel bir dil kolay ve kullanışlı istediğini kodlayabilirsin onunla exploitler payloadlar hileler sadece kütüphaneleri iyi öğrenmeni öneririm ne kodlayacağına bağlı olarak dil öğrenmeni tavsiye ederim

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Geniş bir yelpazeye sahip olmak istiyorsan C# ve C++ üzerinde yoğunlaş derim Mobil uygulamaların yanında Mobil oyunlarda üretebilirsin. Çoğunlukla çalışacağın alana göre Dili seçersen iyi olacaktır.

tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ne yapmak istedigine bagli, bence C# ogrenilebilir backend icin. PHP derdim fakat gercekten NodeJS cok daha stabil PHP'ye gore. PHP kullaniyorum fakat ogrenim acisindan NodeJS oneririm

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
bir alanda uzmanlaşman çok daha iyi olacaktır. o yüzden python bırakmamalısın bence.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Python nesne yönelimli yorumlamalı birimsel ve etkileşimli yüksek seviyeli bir programlama dilidir python kullan hocam hile v.b aktiviteler üretebilirsin.

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Python iyidir yüksek seviyeli programlama dilidir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
illa farklı bir şey denemek istiyorsan ki bana kalırsa devam etmelisin onun haricinde C++ önerebilirim bi aralar yazılıma meraklıydım etraftan edindiğim bilgilerle bunu söylüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
2 sene ders olarak python gördüm ve pythonda bilgim var. Masaüstü uygulamaları ve backend üzerine yoğunlaşmak istiyorum. Python ile devam mı etmeliyim yoksa farklı bir yol mu izlemeliyim?
Hocam onerebilecegim 2 seçenek var eğer formapp düşünüyorsan C# ama yok ben backend olacağım sadece konsola yazarım diyorsan JS den şaşma. Zaten python bildiğin için py yazmıyorum bile. Sektörde de en az 2 bilmek çok yararlı oluyor

天使
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Hocam ilgineceginiz alana gore bu degisik gosterir ki bu. Security Script mi yoksa Application kodlama mi istiyorsunuz? Yoksa internet uzerinden mi bir seyler mi yapacaksiniz? Ama herkesın genel bilmesi gereken bence mutlaka C++ ve C# diyebilirim.
Internet icin HTML CSS JS ogrenebilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
python candır yani backend üzeri de bir seçenek ama ben yerinde olsam python üzeirnden devam etmeyi seçerdim sanırım.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ben şahsen NodeJS (bir Javascript runtime) kullanıyorum. Javascript ile birsürü şey yapabilirsin. Sitelerde yardımcı script. Mac Linux ve Windows aynı anda çalışan mobil uygulamalar (Electron ile) Mobil uygulamalar (React-Native ile) yazabiliyorsun. Bir aralar en çok kullanılan dildi Javascript belkide hala öyledir yani kariyer olarak düşünüyorusan javascript öneriyorum.

Üye
4 HİZMET YILI
C# öğrenilir ben de senin gibiyim C#'a yönelmeyi düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...