Hangi programlama kursuna devam ediyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Merhabalar ben 70 saatlik javacript kursunu bitirdim şimdide node.js veya html & css kursuna başlamak istiyorum, back-end ide front-end ide seviyorum sizce hangisine başlamalıyım?
Şimdiden teşekkür ederim.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Back-end ide front-end'i seviyorsan başlaya bilirsin.

Heir of the devil
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Kankam bir web tasarımcı olarak söylüyorum front end

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bilg müh okuyorum bi bölüm hocam ısrarla node js i gözümüze sokuyor ki haklı da node js'ten pişman olmazsın gelişmiş npm paketleri vs. web konusunu düşünüyorsan kesinlikle node js den devam et fakat html-css hakkında bi temel bilgininde her yazılımcıda olması gereken birşey bana kalırsa node büyük +

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Geri dönüşleriniz için çok teşekkür ederim. Node.js nin npm paketlerini seviyorum onu kullanmayı düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Anladığım kadarıyla sen web programlama üstünden gidiyorsun , XML, ASP.NET ve PHP , bu dillerden. Birine başla derim

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhabalar ben 70 saatlik javacript kursunu bitirdim şimdide node.js veya html & css kursuna başlamak istiyorum, back-end ide front-end ide seviyorum sizce hangisine başlamalıyım?
Şimdiden teşekkür ederim.
bu konu benimde isim yaradi eyw. Bence bu arada back-end daha iyi gibi biraz

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
autocheat 3d mobılyacılık programı ıstedıgın yerde ıs ımkanı var demesı

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Node.js back-end web geliştirme için kullanılan bir platform iken HTML ve CSS front-end web geliştirme için kullanılan teknolojilerdir hangi alanda daha fazla ilgi duyduğuna bağlı olarak tercih yapabilirsin eğer web sitelerinin tasarımı ve kullanıcı arayüzleriyle ilgileniyorsan front-end teknolojileri olan HTML ve CSS ile başlayabilirsin bu size web sayfalarının nasıl oluşturulduğunu nasıl stil verildiğini ve kullanıcı deneyimi tasarımı hakkında temel bilgileri öğretecektir ama web uygulamaları ve sunucu tarafı işlemleriyle ilgileniyorsan back-end teknolojileri ve Node.js öğrenmen daha faydalı olabilir bu size sunucu tarafı programlama veritabanı yönetimi ve API'lerin nasıl çalıştığı gibi konularda bilgi kazandıracak

fast life easy money
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
node js devam edersen baya katkı olur hayatına

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
eğer java öğrenirsen iş bulma olanağın yüksek ama ben yapay zeka işlerli ile uğraşcam diyosan pyhton

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...