Hangi programlama kursuna devam ediyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
python da deniye bilirisin ben de python kullanıyordum benim de işe yaradı bu arada not alıyorum bunları bu dilleri olmasa ben de denicem progam vs tasarlamak için değil merak öğrenim

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
70 saatlik Javascript kursunu tamamladigin icin tebrikler! Simdi hangi kursa baslamak istedigine gelince, ilgi alanlarina ve kariyer hedeflerine bagli olarak degisir. Eger sunucu tarafinda calismayi ve veritabanlarini ele almayi seviyorsan, Node.js iyi bir secim olabilir. Eger kullanici arayuzleri tasarlamayi ve gelistirmeyi tercih ediyorsan, HTML & CSS senin icin daha uygun olacaktir. Sonuc olarak, hangi yolu secmen sana kalmis. Basarilar dilerim!

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
70 saatlik Javascript kursunu tamamladigin icin tebrikler! Simdi hangi kursa baslamak istedigine gelince, ilgi alanlarina ve kariyer hedeflerine bagli olarak degisir. Eger sunucu tarafinda calismayi ve veritabanlarini ele almayi seviyorsan, Node.js iyi bir secim olabilir. Eger kullanici arayuzleri tasarlamayi ve gelistirmeyi tercih ediyorsan, HTML & CSS senin icin daha uygun olacaktir. Sonuc olarak, hangi yolu secmen sana kalmis. Basarilar dilerim!
teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...