Hangi scripti almalıyım

Üye
1 HİZMET YILI
Selamlar Vanguard gelmeden önce lol de kafama göre script kullanıyordum sorun olmuyodu vanguard geldiğinden beri kullanmıyorum Toir Kullanıyordum fakat şuan dt olmuş diyorlar Script öneriniz var mı ?

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
legendsense al kafan rahat olsun kral

Emektar Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
engine soul toir alma ne alırsan al :D engine soul diyenlere bakma tam çöp sc parana yazık olur

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bütçene göre alabileceğin şey değişir ama ud birşey arıyorsan public ürünlerden uzak dur private alman gerekiyor.

1- Private Suite
2- Imperial
3- SOL

bunları tercih edebilirsin 300$'dan başlıyor 1 aylık key ücretleri ancak verified alman lazım yoksa satın alamazsın.

eğer bütçeni aşıyorsa bunlar dualboot ile bilgisayarnın bir diskine macos işletim sistemi kurup bgx macos key alıp oynayabilirsin vanguard şuan için macos'da yok yıl sonu ekleneceği söylendi en azından bir kaç ay rahatça vanguard olmadan banlanmadan oynayabilirsn.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bütce önemli ama hile kulanımı varmı oyunda

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
engine soul toir alma ne alırsan al :D engine soul diyenlere bakma tam çöp sc parana yazık olur
ls kullanıyordum geçen ay sürem bitti o an bütcem yoktu gittim uygun diye es aldım elbette yerini tutamaz ama 1 ayı 1,3 e satıyorlar diger sclere gore bedava ve abarrtıgın kadar kotu değil

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
toir kullanmanı önermem zaten şuan çalışmıyor eğer paran varsa private hileler alabilirsin biraz pahalı ama haberin olsun.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
legend senseyi kullan baya iyi diyorlar toir sakın alma