Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorduğunuz sistemler arasında, rx6650xt Ryzen 5 5500 ile Nvidia 3060ti intel i3 12100f arasında performans açısından önemli farklar var. Bazı web sitelerinde, rx6650xt Ryzen 5 5500 sisteminin pek tavsiye edilmediğini, Nvidia 3060ti intel i3 12100f sisteminin ise daha iyi bir seçim olduğunu gördüm. Ayrıca, Nvidia 3060ti ekran kartının rx6650xt ekran kartından daha güçlü olduğunu da belirtmek isterim.
Siz zaten Nvidia 3060ti intel i3 12100f sistemi almışsınız, bu yüzden doğru bir karar verdiğinizi söyleyebilirim. Umarım yeni sisteminizden memnun kalırsınız. İyi Forumlar
RTX 3060 ti 6650XT ye denk geliyor işlemcilere bakıldığında ise de intel oyun performanslarında daha iyi yani amd'den daha iyi bir işlemci iyi bir seçim yapmışsınız hayırlı olsun diyorum
AMD daha güçlüdür, NVIDIA'ya nazaran daha iyi performans verir ama Intel daha dayanıklıdır. Intel'de daha az problem çıkar AMD'ye nazaran. i3 işlemci alman kötü olmuş ama ekran kartın iyi.
@Lawliet2452 tek cekirdek performansinda 12100F daha guclu, oyunlar genelde tek cekirdege gore optimize edilirler. RX6600 eğer 3060 8GB olan model ise daha guclu 3060'tan. 12GB modelinden değil. Ancak intelde ileride o soket ile islemcini guncelleyebilecegini sanmam. Hayirli olsun yine de.
AMD'den çok sorun yaşadım zamanında kesinlikle tavsiye etmiyorum Problem yaşamamak istiyorsan Nvidia ve Intel herzaman bir tık daha öndedir. İyi bir seçim yapmışsın
intel i3 12100f mi daha iyi ? sorusuna i3 ilerleyen zamanlarda yeni ve büyük oyunlarda performans sıkıntısı yapar dostum fakat ilerleyen zamanlarda i5'e yükselirsin
bende intelciyim amd den çok çektim zamanında