telefon bir yakınım için pubg oynamıyor whatsapp instagram facebook göz problemi olduğu için yazıların büyük olmasını istiyor ayrıca kamera kullandığı için kamera güzel olursa iyi olur.
Bu biraz sana kalmış arz talep meselesi birde içine sinmesi durumu , ben telefon kullanmıyorum desek yeridir o yüzden basit bir telefon benim için yeterli Discord kurarım birde kamerası güzel olsun ama sen dersenki Pubg Mobile oynarım sürekli takılırım o zaman sana iyi telefon lazım senin hangisini almalıyım dediklerine baktım ve Xiaomi Redmi 7 bence Xiamoi Mi 8 Lite'ın yanında adi duruyor Redmi 7'yi eledik Huawei P8 Lite güzel telefon ama Huwaei'nin son durumları biliyorsun Mi 8 Lite'da ve P8 Lite'da çentik var eğer bunlar sorun olamyacak ise Mi 8 Lite'ı öneririm oyun performansı fena durmuyor ama işin ustası kişilerin telefon modeli önerilerinide gözden geçir derim ama sadede gelecek olursak benim oyum Xiaomi Mi 8'den yana çok kaliteli gözüküyor .
Samsung s8 kullanan bi yakınım var ve gayet memnun kamerası çok iyi alan ve ram olarak oyun oynamaya uygun ve su geçirmez tek eksisi kılıf her yerde bulunmuyor onun dışında çok güzel bir telefon tavsiye ederim
Samsung Almanı Aşırı Tavsiye Ederim Tam Hatırlamıyorum Ama A Serisinden Birisinde Baya Büyük Yazılar Gösteriyodu Yada Ben S8 Kullanıyorum 1,5 Senedir Hiç Bir Sıkıntı Yok
Huawei Mate 20 Lite veya Xiaomi Mi 8 Lite bu ikisi iyidir. Fotoğraf için diyorsan Huawei Mate 20 Lite , performans için bir tık daha hızlı olsun diyorsan Xioami Mi 8 Lite seçebilirisin ayrıca adam konuda 3 tane telefon modeli bırakmış git iphone al yazmak nedir ?