Hangi telefonu almalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
arkadaşlar xiaomi mi 8 lite , xiaomi red mi note 7 , veya huawei mate 20 lite almayı düşünüyorum acaba hangisi daha iyidir?

-NOT
arkadaşlar yazıları büyük olursa iyi olur,ayrıca kamerası güzel olursa memnun olurum

Üye
6 HİZMET YILI
Dostum oyun oynuyacaksan 6s ya da 6 almanı tavsiye ederim. Pubg mobile kasmıyor 5s de bile.

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Dostum oyun oynuyacaksan 6s ya da 6 almanı tavsiye ederim. Pubg mobile kasmıyor 5s de bile.
telefon bir yakınım için pubg oynamıyor whatsapp instagram facebook göz problemi olduğu için yazıların büyük olmasını istiyor ayrıca kamera kullandığı için kamera güzel olursa iyi olur.

GOAT
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
IPhone da ideal yazı boyutları ayarlanıyor ve kamerası da güzel.. En azından uzun süreli bi kullanım olur yakının için de

PubgCentek

P
Fontları ayarlayabilir sin yazıların büyük olmasını takılma Android bu iphone değil herşeyi ayarlarsın :D

Only Tuna
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
mi 8 lite önerebilir olmazsa güzel performans ve ucuzluk istersen redmi not 5 kardeşim

Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Xiaomi red mi note 7 almanı tavsiye ederim baya güzeldir yazılara çok takılma ayarlardan ayarlama imkanın oluyor çoğu telefonlarda

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Samsung al en iyisi ben S8 kullanıyorum çok memnunum.

GOAT
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
IPhone dışına zorunda olmadıkça çıkma bence tekrar ve tekrar..

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bu biraz sana kalmış arz talep meselesi birde içine sinmesi durumu , ben telefon kullanmıyorum desek yeridir o yüzden basit bir telefon benim için yeterli Discord kurarım birde kamerası güzel olsun ama sen dersenki Pubg Mobile oynarım sürekli takılırım o zaman sana iyi telefon lazım senin hangisini almalıyım dediklerine baktım ve Xiaomi Redmi 7 bence Xiamoi Mi 8 Lite'ın yanında adi duruyor Redmi 7'yi eledik Huawei P8 Lite güzel telefon ama Huwaei'nin son durumları biliyorsun Mi 8 Lite'da ve P8 Lite'da çentik var eğer bunlar sorun olamyacak ise Mi 8 Lite'ı öneririm oyun performansı fena durmuyor ama işin ustası kişilerin telefon modeli önerilerinide gözden geçir derim ama sadede gelecek olursak benim oyum Xiaomi Mi 8'den yana çok kaliteli gözüküyor .

Üye
6 HİZMET YILI
Samsung s8 kullanan bi yakınım var ve gayet memnun kamerası çok iyi alan ve ram olarak oyun oynamaya uygun ve su geçirmez tek eksisi kılıf her yerde bulunmuyor onun dışında çok güzel bir telefon tavsiye ederim

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Huawei önerebilirim hem kamera hem performans memnunu kalabilirsiniz.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Samsung Almanı Aşırı Tavsiye Ederim Tam Hatırlamıyorum Ama A Serisinden Birisinde Baya Büyük Yazılar Gösteriyodu Yada Ben S8 Kullanıyorum 1,5 Senedir Hiç Bir Sıkıntı Yok

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
mi8 lite ayrıca yazı boyutu bi ayrıcalık değil ki iphone diğenler neyin kafası anlamadım

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Huawei Mate 20 Lite veya Xiaomi Mi 8 Lite bu ikisi iyidir. Fotoğraf için diyorsan Huawei Mate 20 Lite , performans için bir tık daha hızlı olsun diyorsan Xioami Mi 8 Lite seçebilirisin ayrıca adam konuda 3 tane telefon modeli bırakmış git iphone al yazmak nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...