Onaylı Üye
İsviçre başka bir yeri görmeye gerek yok oranın doğasının güzelliği ve yaşamı inanılmaz hocammerhaba arkadaşlar;
hangi ülkeri görmek istersiniz ? haydi hayal sınırlarını zorlayalım
ben kazablanka ve mısır-sharm el sheikh'i görmek isterdim
ingiltere ve iskoçya'da bulundum,haklısın avrupa yemyeşil fakat değişik kültürleri tanımak daha heyecanlıİsviçre başka bir yeri görmeye gerek yok oranın doğasının güzelliği ve yaşamı inanılmaz hocam
bu kurlardan zaten değil yurtdışı,yurtiçi seyahat bile hayal olduÇocukluğumndan beri yabancı filmleri şarkıları hep sevmişimdir genelde Amerikada geçtiği için hep gidip görmek isterdim. Şuanda dolar kuruna bakılırsa gitmem mümkün değil.
Yok kanka yurt içi bir şekilde gideriz de yurt dışı yalaningiltere ve iskoçya'da bulundum,haklısın avrupa yemyeşil fakat değişik kültürleri tanımak daha heyecanlı
Post automatically merged:
bu kurlardan zaten değil yurtdışı,yurtiçi seyahat bile hayal oldu
isviçre dışında iskoçya ve iskandivan ülkelerine bir sevgim var hocam çok hoşuma gidiyor gerçekteningiltere ve iskoçya'da bulundum,haklısın avrupa yemyeşil fakat değişik kültürleri tanımak daha heyecanlı
vikingsleri izledikten sonramı ?isviçre dışında iskoçya ve iskandivan ülkelerine bir sevgim var hocam çok hoşuma gidiyor gerçekten
yok be hocam ondanda eski bayağı bir sevgim var vikingsler'in sonrasında da arttı tabii ki sempatim arttı daha çokvikingsleri izledikten sonramı ?)
gittim dubai'ye ama gösterişten ibaret,boş bir ülke bence..bir tarihi,bir kültürü yok..ha orada yaşama fırsatın olursa o ayrı tabiki..yaşam standartları çok yüksekTabikide Dubai
hindistan, rusya, almanya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?