Süper Üye
2006 ilk pcmi aldigim zamana donmek isterdim mt2 oynardim .d
2013 murat bakkaldan 25kr wolftü tasosu alıp arkadaşlarla ne güzel oynardım be dertsiz tasasız her güzel şeyin bir sonu oluyorHepimizin, Bu yıl çok güzeldi, çok eğlenceliydi dediği bir yıl mutlaka vardır. Arkadaşlığın, dostluğun ve samimiyetin tavan yaptığı zamanlardan bahsediyorum. Derdimizin olmadığı, olsa bile tek derdimizin oyun oynamak ve zaman geçirmek olduğu yıllar.
Siz hangi yıla geri dönmek isterdiniz?
Benim; 2009. Knight online zamanları, Cartoon Network'te kaliteli çizgi filmler ve Arkadaşlarımla mahallede oynadığım oyunlar...
2008-2010 filandır heralde ya bi tuhaftı o yıllar insalar bi mutluydu o zamanlarda arabesk rapçiler cirit atıyordu ortada süper ligin bile bir tadı vardı şimdi herkes intihara meyilli geziyor ortalıktaHepimizin, Bu yıl çok güzeldi, çok eğlenceliydi dediği bir yıl mutlaka vardır. Arkadaşlığın, dostluğun ve samimiyetin tavan yaptığı zamanlardan bahsediyorum. Derdimizin olmadığı, olsa bile tek derdimizin oyun oynamak ve zaman geçirmek olduğu yıllar.
Benim; 2009. Knight online zamanları, Cartoon Network'te kaliteli çizgi filmler ve Arkadaşlarımla mahallede oynadığım oyunlar...
2011 çocukluğum gerçekten güzel günlerdiHepimizin, Bu yıl çok güzeldi, çok eğlenceliydi dediği bir yıl mutlaka vardır. Arkadaşlığın, dostluğun ve samimiyetin tavan yaptığı zamanlardan bahsediyorum. Derdimizin olmadığı, olsa bile tek derdimizin oyun oynamak ve zaman geçirmek olduğu yıllar.
2020 korona zamanları arkadaşlarla oyun oynamak çok sarıyodu beHepimizin, Bu yıl çok güzeldi, çok eğlenceliydi dediği bir yıl mutlaka vardır. Arkadaşlığın, dostluğun ve samimiyetin tavan yaptığı zamanlardan bahsediyorum. Derdimizin olmadığı, olsa bile tek derdimizin oyun oynamak ve zaman geçirmek olduğu yıllar.