Ultra Üye
Net 2017
knk ben çoçukluğuma dönmek isterimHepimizin, Bu yıl çok güzeldi, çok eğlenceliydi dediği bir yıl mutlaka vardır. Arkadaşlığın, dostluğun ve samimiyetin tavan yaptığı zamanlardan bahsediyorum. Derdimizin olmadığı, olsa bile tek derdimizin oyun oynamak ve zaman geçirmek olduğu yıllar.
Siz hangi yıla geri dönmek isterdiniz?
Benim; 2009. Knight online zamanları, Cartoon Network'te kaliteli çizgi filmler ve Arkadaşlarımla mahallede oynadığım oyunlar...
2017-2018 yaz zamanları...Hepimizin, Bu yıl çok güzeldi, çok eğlenceliydi dediği bir yıl mutlaka vardır. Arkadaşlığın, dostluğun ve samimiyetin tavan yaptığı zamanlardan bahsediyorum. Derdimizin olmadığı, olsa bile tek derdimizin oyun oynamak ve zaman geçirmek olduğu yıllar.
Benim; 2009. Knight online zamanları, Cartoon Network'te kaliteli çizgi filmler ve Arkadaşlarımla mahallede oynadığım oyunlar...
benim 2015-2016 çünkü o zamanlar kendi paramı kendim kazanmama gerek yoktu tam ergenlik çağındaydım her gün eğleniyordum para kazanma derdim yoktu..Hepimizin, Bu yıl çok güzeldi, çok eğlenceliydi dediği bir yıl mutlaka vardır. Arkadaşlığın, dostluğun ve samimiyetin tavan yaptığı zamanlardan bahsediyorum. Derdimizin olmadığı, olsa bile tek derdimizin oyun oynamak ve zaman geçirmek olduğu yıllar.