Hangisi Daha Karlı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben bir web sitesi açacağım acaba ankette olan mybb forumu kursam mı daha karlı olurum yoksa bir internet oyunu (para kazanma çılgın tavuk vs.) ?

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
ÜzgünBirey sen bana index vericektin :D

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Youtube Açma Hacı az para kazanırsın ztn bissürü kanal var hepsi veled dolu hep aynı videolar var kanallarda insan hangi birini izlesin şaşırıyo

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Peki arkadaşlar internette kullanıcıların program indirmesi için bir site açsam kazanır mıyım ? (Crackli vb. her şey)
Dediğim gibi, güzel para kazandıran r3klam firmaları (google adsense gibi ki google adsense bu alanda bir numaradır) , warez içerikli websitelerine kesinlikle servis sağlamıyor. Warez içerik destekleyen bir firma bulsanız dahi bu firmanın ay sonu geldiğinde yada ödeme günü geldiğinde size parayı atacak olması meçhul, biz adsense kullanmadan önce bir çok warez firmayla şansımızı denedik ve neredeyse hepsi bizi dolandırdı. Ayriyetten warez içerik barındırıyorsanız googleden alan adınızın ban yeme olasılığıda var. Fakat sadece program indirme sitesi açıp programların deneme sürümlerini paylaşırsanız warez içeriğe girmez. Ama crackli veya serialli paylaşırsanız ne yazıkki herhangi bir şekilde güzel para kazanamazsınız.
Burda güzel paradan kastım aylık 4-5.000 TL den bahsediyorum, eğer pes etmeyip sitenize 6-7 ay düzenli konu açarsanız ve bu açtığınız içerikler orjinal olursa ve sitenize üye giriş çıkışı yani trafiği güzelse, herhangi bir r3klam firmasıyla anlaşmadan direk şirketlerle anlaşarak sitenize özel r3klam alabilirsiniz. Oda haftalık , aylık asgari ücret civarı yada sitenizin alexa sırasına göre gene dediğim miktarlarda 3-4 milyar para bırakır. Bu işler zahmetli işlerdir ama işi bildiğiniz zaman gerçekten bu tür paralar kazanmak hayal değil, eskiden bizede hayal geliyordu. Kaynak için türk webmaster forumlarını önerebilirim bizim forumumuz açıkcası size güzel bilgi sağlamayabilir çünkü sitemiz hile/hack sitesi üzerine kurulu yavaş yavaş genel forum oluyoruz.

R10 yada wmaraci gibi webmaster forumları işini görecektir, orada sürüsüce internetten para kazanma yolları ve google adsense ile ilgili makaleler mevcut. Hayırlı akşamlar, eğer kafana takılı olan bir şey olursa cevaplarım gene, iyi forumlar :)

#DenDersAldıım!!!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
mybb forum öbürünü kapatmıştın zaten şu mavi x forumu aç google adsense gir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...