Hard Disk Ban Yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Oyuna girdiğimde maç bekleme bölümünde birkaç saniye sonra You cannot play the game on this device anymore hatası alıyorum. Sanırım bu Hard disk banı. Oyunda hile açmadım fakat hard disk ban yedim. Eğer oyun dosyalarını flash belleğe atıp oynarsam işe yarar mı ?

I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Sadece HDD ban yediyse belki ama yanında IP veya MAC ban verildiyse zor.

ayrıca bu ban yöntemini ilk defa görüyorum adamlar neler yapıyor be :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Abi ben bu işi anlamıyorum gerçekten.. VPn ve türevleri açtığımız için mi banlanıyoruz yoksa başka bir mesele mi var. Oysa ki hiç bir şekilde hile ve benzeri programların açık olmadığını özenle kontrol ediyorum. Şüpheli programları bile kapatıp giriyorum oyuna ve herseferinde ban yiyorum. Yeter artık çıldırcağım :burnbear::burnbear::burnbear:

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
HWID Ban işte

Bir Umut Güzel Günler için
Banlı Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Hileyi açıp kapatıp sonra oyuna girmek veya başka bi oyunun hileside ola bilir bu yüzden ban yiyior yapcagımız tek şu yeni hesap kurup oyuna geri girmemiz pcdeki hileleir silip yeniden başlatıp gririn olacagı bu yani

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hileyi açıp kapatıp sonra oyuna girmek veya başka bi oyunun hileside ola bilir bu yüzden ban yiyior yapcagımız tek şu yeni hesap kurup oyuna geri girmemiz pcdeki hileleir silip yeniden başlatıp gririn olacagı bu yani
İşe yaramıyor kardeşim. Antivirüs ile tüm hile dosyalarını temizledim temizlenmeyenleri de ben manuel sildim ama yine de yeni hesapta ban yedim

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Harddiskin seri numarasını sanal olarak değiştiren programlar var, eğer dediğin gibi hdd ban yediysen sorununu çözer.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
aynısını b ende yedim olmuyor bylerr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...