valorant hwid hakkında soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar hwid ban yedim. Eskiden birkaç maç atıp öyle hesap banı yerdim yani delay ban. Bu sene yediğim banda van152 hatası alıyorum,oyuna giremiyorum hiç. Bunu delay bana çevirme şansım yok mu ?

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar hwid ban yedim. Eskiden birkaç maç atıp öyle hesap banı yerdim yani delay ban. Bu sene yediğim banda van152 hatası alıyorum,oyuna giremiyorum hiç. Bunu delay bana çevirme şansım yok mu ?
Riota ticket at olmuyorsa yani riot olumlu yanıt vermiyorsa Spoofer yapman lazım zaten riot 4 ay mı ne ban atıyor yada 4 ay bekliycen

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Riota ticket at olmuyorsa yani riot olumlu yanıt vermiyorsa Spoofer yapman lazım zaten riot 4 ay mı ne ban atıyor yada 4 ay bekliycen
Windows sürümünü 1809'a düşürsem en azından delay bana geçemez miyim ? 1-2 maç oynardım eskiden,şimdi hiç oynayamıyorum.

Nam ı Değer İsviçre Çakısı
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
malesef kanka ban çevirme diye bir şey yok ya bekleyeceksin banın kalkmasını yada spof atıcaksın başka çaresi yok

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
spoofer kullanabilirsin satın alıp

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
usta hdwı ban yediysen 4 ay bekliceksin yada sopffer satın alıcaksın ama fiyatlar biraz tuzlu.

Herkes Bir Gün Ölecek
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
spoofer ya da anakart değiş

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kankam valorant 4 ay hwid ban atıyor ve başka bir hesap ile oynamaya çalışsan bile otomatik ban yiyorsun kaliteli bir spoofer kullanabilirsin ama onların fiyatı da biraz pahalı.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
posta yorum yapan herkes çok bilgisiz dostum delay bana çevirebilirsin tabii ki bios up/down'dan birini seç mesela biosunu updatele veya sürümünü düşür artık van 152 almayacaksın val 5 alacaksın delay bana dönüşecek, rica ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
posta yorum yapan herkes çok bilgisiz dostum delay bana çevirebilirsin tabii ki bios up/down'dan birini seç mesela biosunu updatele veya sürümünü düşür artık van 152 almayacaksın val 5 alacaksın delay bana dönüşecek, rica ederim.
sonunda anlayan biri çıktı. Bios up down nasıl yapabilirim? Lenovo leptop kullanıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dostum bir şekilde buldum down yaptım ve çalıştı oyun allah razı olsun :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bir maç ban yedim tekrar sonra bidaha van152 oldu :(

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
spoofer oyuna tekrar girmeye calisma ban suresi uzuyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
eğer hile kullanıyorsan tekrardan 152 olması normaldir tekrardan bios up/down yapacaksın ve söylemem gerek lenovoya çok zor spoof atılıyor dostum
yapma be :D yanil bios down yaptıktan sonra hile açmamam lazım kı van 5 hatası alayım :D hile açarsam yeniden van152

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hwid banın kalkması gerekiyor daha sonra oyunu sılıp yuklersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...