Onaylı Üye
Arkadaşlar hwid ban yedim. Eskiden birkaç maç atıp öyle hesap banı yerdim yani delay ban. Bu sene yediğim banda van152 hatası alıyorum,oyuna giremiyorum hiç. Bunu delay bana çevirme şansım yok mu ?
Riota ticket at olmuyorsa yani riot olumlu yanıt vermiyorsa Spoofer yapman lazım zaten riot 4 ay mı ne ban atıyor yada 4 ay bekliycenArkadaşlar hwid ban yedim. Eskiden birkaç maç atıp öyle hesap banı yerdim yani delay ban. Bu sene yediğim banda van152 hatası alıyorum,oyuna giremiyorum hiç. Bunu delay bana çevirme şansım yok mu ?
Windows sürümünü 1809'a düşürsem en azından delay bana geçemez miyim ? 1-2 maç oynardım eskiden,şimdi hiç oynayamıyorum.Riota ticket at olmuyorsa yani riot olumlu yanıt vermiyorsa Spoofer yapman lazım zaten riot 4 ay mı ne ban atıyor yada 4 ay bekliycen
parali spoofer alman lazim birindenArkadaşlar hwid ban yedim. Eskiden birkaç maç atıp öyle hesap banı yerdim yani delay ban. Bu sene yediğim banda van152 hatası alıyorum,oyuna giremiyorum hiç. Bunu delay bana çevirme şansım yok mu ?
sonunda anlayan biri çıktı. Bios up down nasıl yapabilirim? Lenovo leptop kullanıyorum.posta yorum yapan herkes çok bilgisiz dostum delay bana çevirebilirsin tabii ki bios up/down'dan birini seç mesela biosunu updatele veya sürümünü düşür artık van 152 almayacaksın val 5 alacaksın delay bana dönüşecek, rica ederim.
dostum bir şekilde buldum down yaptım ve çalıştı oyun allah razı olsunposta yorum yapan herkes çok bilgisiz dostum delay bana çevirebilirsin tabii ki bios up/down'dan birini seç mesela biosunu updatele veya sürümünü düşür artık van 152 almayacaksın val 5 alacaksın delay bana dönüşecek, rica ederim.
bir maç ban yedim tekrar sonra bidaha van152 olduposta yorum yapan herkes çok bilgisiz dostum delay bana çevirebilirsin tabii ki bios up/down'dan birini seç mesela biosunu updatele veya sürümünü düşür artık van 152 almayacaksın val 5 alacaksın delay bana dönüşecek, rica ederim.
eğer hile kullanıyorsan tekrardan 152 olması normaldir tekrardan bios up/down yapacaksın ve söylemem gerek lenovoya çok zor spoof atılıyor dostumbir maç ban yedim tekrar sonra bidaha van152 oldu![]()
yapma beeğer hile kullanıyorsan tekrardan 152 olması normaldir tekrardan bios up/down yapacaksın ve söylemem gerek lenovoya çok zor spoof atılıyor dostum
hwid banın kalkması gerekiyor daha sonra oyunu sılıp yuklersinArkadaşlar hwid ban yedim. Eskiden birkaç maç atıp öyle hesap banı yerdim yani delay ban. Bu sene yediğim banda van152 hatası alıyorum,oyuna giremiyorum hiç. Bunu delay bana çevirme şansım yok mu ?