Oyuna girdiğimde maç bekleme bölümünde birkaç saniye sonra You cannot play the game on this device anymore hatası alıyorum. Sanırım bu Hard disk banı. Oyunda hile açmadım fakat hard disk ban yedim. Eğer oyun dosyalarını flash belleğe atıp oynarsam işe yarar mı ?
Abi ben bu işi anlamıyorum gerçekten.. VPn ve türevleri açtığımız için mi banlanıyoruz yoksa başka bir mesele mi var. Oysa ki hiç bir şekilde hile ve benzeri programların açık olmadığını özenle kontrol ediyorum. Şüpheli programları bile kapatıp giriyorum oyuna ve herseferinde ban yiyorum. Yeter artık çıldırcağım
Hileyi açıp kapatıp sonra oyuna girmek veya başka bi oyunun hileside ola bilir bu yüzden ban yiyior yapcagımız tek şu yeni hesap kurup oyuna geri girmemiz pcdeki hileleir silip yeniden başlatıp gririn olacagı bu yani
Hileyi açıp kapatıp sonra oyuna girmek veya başka bi oyunun hileside ola bilir bu yüzden ban yiyior yapcagımız tek şu yeni hesap kurup oyuna geri girmemiz pcdeki hileleir silip yeniden başlatıp gririn olacagı bu yani