geri iade talebinde bulunmayıda düşünüyorum direk temiz birtane alıcam içindeki veriler gidicek ama :/garantisi varsa geri verin gitsin bosunu kafanizi yormayin
alalı 4 hafta ya oldu ya olmadı garantiye göndericem yarın bakalım kullancı tarafından derlerse bilen birine göndermeyi düşünüyorumOkuma (DS) kısmından ses geliyor olabilir bir teknik servise göstermenızı tavsıye ederım.
Hard disk senin bildiğin kafa atmışaçılmaması normal her kafa attığında veriler kurtarılamaz hale geliyor en iysi profesyonel data kurtarımı yapan firma bence başka bir çare yok en azından bir kaç bir şey kurtarılabilir
Belki bir tane daha vursan eski haline gelir (türk işi)![]()
yarın garantiye gönderiyorum bakalım çözeceklermi sorunumu aldıgımdan beri bilgisayarı cok yordu beni dedim temiz bir hdd alıyım parçaları yavas yavas degıstırıyım ılk aldıgımdan direk sorun cıkması harbi bunalttı beni :Sİç aksanında bir problem olabilir . Mutlaka göstermelisin bilgisyarcıya dostum
birisi buzluğa atmış poşete sarıp nem geçmeden mantıklı gibi geldi açılırsa bir kaç veri kurtarabilirsino şaşmaz da riskli reis daha beter olursa daha pahalıya patlar şu devirde daha fazla para veresimde yok açıkçası
![]()
güncellemeleri eksiksiz kontrol ediyorum 3 günde bir hiç bir sıkıntısı yok güncelleme tarafında güncelleme için kullandıgım programa bile güvenmiyorum bazen manuel update yapıyorum.güncellemeleri kontrol et
aahaha ilginç bir yöntemde garantisi olmayan bişey denemeye göze alabileceğim birşey değil ama yinede tavsiye için teşekkür ederim taktik iyiymişbirisi buzluğa atmış poşete sarıp nem geçmeden mantıklı gibi geldi açılırsa bir kaç veri kurtarabilirsin
bendede birden oldu 4 haftadır hiçbir sıkıntı yok takır takır çalışyıor ne bir sis ne bir vızıltı ama dedıgım gıbı gece bilgisayarı kappatıgımda kapanmasına yakın sanki hızlı ve ritmik şekilde birşey vuruyordu kasanın ıcınde sürtünme sesi gibi sabah kalktıgımda o harddiskten gelen ses rahatsız edıcı sekilde artmıştı kabloların yerlerını degıstırdım ses cıkarmayanla kablolardan yapıyor olabılır dıye calısan yıne normal halınde calısıyordu bende daha fazla sorun cıkrmasın diye cıkardım yarın gönderiyorum garantiye bakalım ne diyecekler geri dönüşlerini buraya da yazarım.Bilgisayarımı 5-6 yıldır kullanıyorum, aldığımdan beri mi böyleydi sonradan mı böyle oldu bilmiyorum ama bende de harddisk üzerinde işlem yaparken (kopyala-yapıştır vs...) inceden duyulacak tonda bir ses geliyor ama hiç üstünde durmadım bir sıkıntı yaşamadım normal geliyor, bir sorun olduğunu düşünmüyorum.