Hard diskimden garip bir ses geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
garantisi varsa geri verin gitsin bosunu kafanizi yormayin

✿ Herzensschöne ✿
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Okuma (DS) kısmından ses geliyor olabilir bir teknik servise göstermenızı tavsıye ederım.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
hande zaten garantiye götürecek sıkıntı etme kanka

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
harddiskinin fanları bozulmuş olabilir kontrol ettir

If life’s a journey i am a traveler
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hard disk senin bildiğin kafa atmış :D açılmaması normal her kafa attığında veriler kurtarılamaz hale geliyor en iysi profesyonel data kurtarımı yapan firma bence başka bir çare yok en azından bir kaç bir şey kurtarılabilir:doge:
Belki bir tane daha vursan eski haline gelir (türk işi) :cooldoge:

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hdd yi yeni almışsan hiç bişey yapmadan direk garantiye yollamanı tavsiye ederim. Bende buna benzer bi sorun yaşamıştım

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Enigm4 arkadaş zaten garantiye vercekmiş oku biraz

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
garantisi varsa geri verin gitsin bosunu kafanizi yormayin
geri iade talebinde bulunmayıda düşünüyorum direk temiz birtane alıcam içindeki veriler gidicek ama :/
bir kere çalıştırabılsem içindeki herşeyi hariciye kopyalıcam sonra garantiye göndericem ugrasıyorum bakalım inş çözebilirim
Post automatically merged:

Okuma (DS) kısmından ses geliyor olabilir bir teknik servise göstermenızı tavsıye ederım.
alalı 4 hafta ya oldu ya olmadı garantiye göndericem yarın bakalım kullancı tarafından derlerse bilen birine göndermeyi düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
İç aksanında bir problem olabilir . Mutlaka göstermelisin bilgisyarcıya dostum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Hard disk senin bildiğin kafa atmış :D açılmaması normal her kafa attığında veriler kurtarılamaz hale geliyor en iysi profesyonel data kurtarımı yapan firma bence başka bir çare yok en azından bir kaç bir şey kurtarılabilir:doge:
Belki bir tane daha vursan eski haline gelir (türk işi) :cooldoge:
:D o şaşmaz da riskli reis daha beter olursa daha pahalıya patlar şu devirde daha fazla para veresimde yok açıkçası :D

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
İç aksanında bir problem olabilir . Mutlaka göstermelisin bilgisyarcıya dostum
yarın garantiye gönderiyorum bakalım çözeceklermi sorunumu aldıgımdan beri bilgisayarı cok yordu beni dedim temiz bir hdd alıyım parçaları yavas yavas degıstırıyım ılk aldıgımdan direk sorun cıkması harbi bunalttı beni :S

If life’s a journey i am a traveler
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
:D o şaşmaz da riskli reis daha beter olursa daha pahalıya patlar şu devirde daha fazla para veresimde yok açıkçası :D
birisi buzluğa atmış poşete sarıp nem geçmeden mantıklı gibi geldi açılırsa bir kaç veri kurtarabilirsin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
güncellemeleri kontrol et
güncellemeleri eksiksiz kontrol ediyorum 3 günde bir hiç bir sıkıntısı yok güncelleme tarafında güncelleme için kullandıgım programa bile güvenmiyorum bazen manuel update yapıyorum.
Post automatically merged:

birisi buzluğa atmış poşete sarıp nem geçmeden mantıklı gibi geldi açılırsa bir kaç veri kurtarabilirsin
aahaha ilginç bir yöntemde garantisi olmayan bişey denemeye göze alabileceğim birşey değil ama yinede tavsiye için teşekkür ederim taktik iyiymiş :D

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Bilgisayarımı 5-6 yıldır kullanıyorum, aldığımdan beri mi böyleydi sonradan mı böyle oldu bilmiyorum ama bende de harddisk üzerinde işlem yaparken (kopyala-yapıştır vs...) inceden duyulacak tonda bir ses geliyor ama hiç üstünde durmadım bir sıkıntı yaşamadım normal geliyor, bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bilgisayarımı 5-6 yıldır kullanıyorum, aldığımdan beri mi böyleydi sonradan mı böyle oldu bilmiyorum ama bende de harddisk üzerinde işlem yaparken (kopyala-yapıştır vs...) inceden duyulacak tonda bir ses geliyor ama hiç üstünde durmadım bir sıkıntı yaşamadım normal geliyor, bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
bendede birden oldu 4 haftadır hiçbir sıkıntı yok takır takır çalışyıor ne bir sis ne bir vızıltı ama dedıgım gıbı gece bilgisayarı kappatıgımda kapanmasına yakın sanki hızlı ve ritmik şekilde birşey vuruyordu kasanın ıcınde sürtünme sesi gibi sabah kalktıgımda o harddiskten gelen ses rahatsız edıcı sekilde artmıştı kabloların yerlerını degıstırdım ses cıkarmayanla kablolardan yapıyor olabılır dıye calısan yıne normal halınde calısıyordu bende daha fazla sorun cıkrmasın diye cıkardım yarın gönderiyorum garantiye bakalım ne diyecekler geri dönüşlerini buraya da yazarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...