Onaylı Üye
Valoranta hile kullanmadan ban yedim random hesap almıştım sanırım hesapla birlikte yedim yeni harddisk taksam sorun çözülür mü?
Dostum eğer mac ban yediysen anakartını değiştirmen gerekir. Çünkü bilgisayarın harddiski sadece bir depolama birimidir. Mac adresi anakart ile alakalıdır. Başka hesapla giremiyorsan da mac ban yemişsindir.Valoranta hile kullanmadan ban yedim random hesap almıştım sanırım hesapla birlikte yedim yeni harddisk taksam sorun çözülür mü?
Hayır kalkmaz sadece hdd'ye attığını nerden biliyorsun o yüzden değiştirme manuel methodlar var onları deneValoranta hile kullanmadan ban yedim random hesap almıştım sanırım hesapla birlikte yedim yeni harddisk taksam sorun çözülür mü?
araştırdım fakat bulamadım yardımcı olabilir misinizHayır kalkmaz sadece hdd'ye attığını nerden biliyorsun o yüzden değiştirme manuel methodlar var onları dene
Anakartın nediraraştırdım fakat bulamadım yardımcı olabilir misiniz
msiAnakartın nedir
Temiz kurulumlu format/ amidewin/ bios up/downgrade/ mac id changer bu kadar
evetValoranta hile kullanmadan ban yedim random hesap almıştım sanırım hesapla birlikte yedim yeni harddisk taksam sorun çözülür mü?
bu sıralamayla mı yapayım hocamTemiz kurulumlu format/ amidewin/ bios up/downgrade/ mac id changer bu kadar
kalkmaz spoofer kullanValoranta hile kullanmadan ban yedim random hesap almıştım sanırım hesapla birlikte yedim yeni harddisk taksam sorun çözülür mü?