Seçkin Üye
geçmiş olsun öncelikle. Biosa girip HDD görünüyormu bakabilirmisin. Benim laptopta aynı sorun vardı. Biosa girince hdd görünmüyordu. Servise gönderdim Bios çipi zarar görmüş dendi.öncelikle selamınaleyküm arkadaslar 5 aydır kullanıdgım harddisk var 1 tb bugün pcyi kapadım actım asus ekranında kaldı hddyi cıkardım rest attım acılıyor pc hddyi taktım asusta kalıyor sorun ne olabilir ? harddiskim yanmış olabilir mi ?
Windows ssdide yüklü reis hddde oyunlar yüklüydü ama okumuyorgeçmiş olsun öncelikle. Biosa girip HDD görünüyormu bakabilirmisin. Benim laptopta aynı sorun vardı. Biosa girince hdd görünmüyordu. Servise gönderdim Bios çipi zarar görmüş dendi.
Ssdide windows hddede oyunlar yüklüyduHiçmi açılmıyor bilgisayarın eğer açılırsa hddhealt diye programlar var onlardan indirerek hdd nin sağlığını ve ömrünü görebilirsin fazla format da hdd nin bozulmasını tetikliyor
Keşke olsa denerdim ama pcyi açabiliyorum ssdide yüklü windowshdd'yi başka bir bilgisayarda deneme şansın var mı?
kabloyu degiştim olmadı bazen acıyor bazen acmıyor neden bilmiyorumarkaplanda vivrüs olabilr diske format atmalısın
yanmış ola bilir gerçekten kardeşöncelikle selamınaleyküm arkadaslar 5 aydır kullanıdgım harddisk var 1 tb bugün pcyi kapadım actım asus ekranında kaldı hddyi cıkardım rest attım acılıyor pc hddyi taktım asusta kalıyor sorun ne olabilir ? harddiskim yanmış olabilir mi ?
bende aynısı olmustu knk ekran gelıyor alltan uyarı gecıyordu degısmek zorunda kaldımyanmış ola bilir gerçekten kardeş
aga bazen okuyor bazenokumuyor bendebende aynısı olmustu knk ekran gelıyor alltan uyarı gecıyordu degısmek zorunda kaldım
ayarlara giremiyorum ekran donuyor asusta ama cıakrınca ssd ile acılıyor pcnası ya belki hdd taktığında hdd den başlatmayı deniyordur boot ayarlarına girebiliyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?