harddisk sıkntısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
öncelikle selamınaleyküm arkadaslar 5 aydır kullanıdgım harddisk var 1 tb bugün pcyi kapadım actım asus ekranında kaldı hddyi cıkardım rest attım acılıyor pc hddyi taktım asusta kalıyor sorun ne olabilir ? harddiskim yanmış olabilir mi ?

MUHAF1Z
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
öncelikle selamınaleyküm arkadaslar 5 aydır kullanıdgım harddisk var 1 tb bugün pcyi kapadım actım asus ekranında kaldı hddyi cıkardım rest attım acılıyor pc hddyi taktım asusta kalıyor sorun ne olabilir ? harddiskim yanmış olabilir mi ?
geçmiş olsun öncelikle. Biosa girip HDD görünüyormu bakabilirmisin. Benim laptopta aynı sorun vardı. Biosa girince hdd görünmüyordu. Servise gönderdim Bios çipi zarar görmüş dendi.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hiçmi açılmıyor bilgisayarın eğer açılırsa hddhealt diye programlar var onlardan indirerek hdd nin sağlığını ve ömrünü görebilirsin fazla format da hdd nin bozulmasını tetikliyor

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
geçmiş olsun öncelikle. Biosa girip HDD görünüyormu bakabilirmisin. Benim laptopta aynı sorun vardı. Biosa girince hdd görünmüyordu. Servise gönderdim Bios çipi zarar görmüş dendi.
Windows ssdide yüklü reis hddde oyunlar yüklüydü ama okumuyor
Post automatically merged:

Hiçmi açılmıyor bilgisayarın eğer açılırsa hddhealt diye programlar var onlardan indirerek hdd nin sağlığını ve ömrünü görebilirsin fazla format da hdd nin bozulmasını tetikliyor
Ssdide windows hddede oyunlar yüklüydu
Post automatically merged:

hdd'yi başka bir bilgisayarda deneme şansın var mı?
Keşke olsa denerdim ama pcyi açabiliyorum ssdide yüklü windows

hacking center
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
yanmış ola bilir gerçekten kardeş

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
5 yıldır kullanıyorum diyorsun o kadar sene içerisinde arıza yapmış olma ihtimali çok yüksek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...